Gość GamBit_PL Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 Poszukuje ludzi chetnych do zrobienia grafiki itp... do prostej gry 2d (cos a'la Space Impact na komorce :)) wszelkie informacje prosze kierowac na maila [email protected] lub na gadu-gadu nr:5488558
Lumpy Napisano 31 Październik 2005 Napisano 31 Październik 2005 jak to modeli? tzn. grafika bedzie 2d czy 3d?
Knysha Napisano 31 Październik 2005 Napisano 31 Październik 2005 Hehe jak na komorke to raczej 2d xD - Space Impact jest chyba na monochromatyczne wyswietlacze Nokii ;P.
Gość GamBit_PL Napisano 1 Listopad 2005 Napisano 1 Listopad 2005 znaczy sie potrzeba zrobic tlo (tla) statki uzbrojenie przeciwnikow i to ma byc w 2d a przerywniki (czyt. filmiki) zeby byly w 3d :) Narazie :))) "na gwałt" potrzebyje kogos kto zrobi 2D co do wyswietlacza :))))) chodzilo mi o to jak mniejwiecej gra ma wygladac pod wzgledem grania a nie grafiki :)))))) bedzie to taki shooter latasz stateczkiem i takie tam :) napisalem juz engine , dostalem ostatno muze narazie nie wszystko ale z tego co slyszalem to fajna no i wlasnie nie mamy grafika ktory zrobil by grafike a ja nie mam na tyle czasu a poza tym to za cienki jestem w uszach w grafice :)
arcade Napisano 1 Listopad 2005 Napisano 1 Listopad 2005 IMO fajniej by było zrobić modele 3d, a potem przenieść je na ekran w formie bitmap - łatwiej się będzie animowało i lepiej będzie wyglądało imo. Ale wszystko zależy od stylu jaki chcecie osiągnąć. pozdro :)
Rekomendowane odpowiedzi