Gość siwy_r Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Tworze sobie w max'sie od jakiś 4-5 miesiąca (nie regularnie więc jestem NIE doświadczony więc prosze nie buchać simiechem ... na formu w domu może cie sie zemnie nabijać :) ) i jakiś 3 tydnie temu postanowiłem srobić twarz 4 pierwsze była to poraszka totalna teraz zrobiłem coś co wmiare wygląda jak głowa ale coś niepasuje i niewiem co może dacie mi jakąś porade byłbym wdziączny http://siwy102pol.w.interia.pl/ ps: Czy to prawda że do modelowania nie potrzeba talentu tylko dużo ćwiczeń ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Powiedz, czy chcesz uzyskać twarz człowieka normalnie wyglądającego, czy jakiegoś ufoluda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 no co jest nie tak to powinienes sam widzieć - poszukaj na cgtalk.com są fajne videotutoriale na temat modelingu głowy w 3dsmax. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 hmmmm wedlug mnie to tu widac co jest nie tak wiec powinienes sam wiedziec......... zobacz zdjecia ludzkich glow i bedziesz wiedzial co tu jest nie tak.... i jak pisze hindus luknij na cgtalk tutaj tez bylo kilka video tutkow na temat modelowania glow. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi