Gość jaco Napisano 2 Listopad 2005 Napisano 2 Listopad 2005 Mój nowy wątek, znalazłem kwiatka gdzieś w starych śmieciach na moim dysku i brudny kubek.
Baton Napisano 2 Listopad 2005 Napisano 2 Listopad 2005 Kwiatek i kubek takie sobie, natomiast ten domek juz lepiej. Szkoda ze wrzucasz go do galerii zamiast dokonczyc :(
maras Napisano 2 Listopad 2005 Napisano 2 Listopad 2005 więc tak: kwiatek - podoba mi sie, ładne materiały, liście fajnie wygladają, oświetlenie tylko kiepskie; kubek - no kubek to mi sie kompletnie nie podoba;) domek - mało realistycznie ale fajowy japoński klimat, ładne kolory, w sam raz do jakiegoś prostego animowanego filmu Podsumowując 2 pracki na plus a 1 na minus, czyli dobrze, hehe pozdrawiam
JunioR Napisano 2 Listopad 2005 Napisano 2 Listopad 2005 w doniczce sie cos mapowanie zrąbało, kubek ma z cieńkie ucho , mozna by sobie takim palce pociąć :/
Terminator3D Napisano 2 Listopad 2005 Napisano 2 Listopad 2005 Liście kwiatka przy małym kącie do kamery wyglądają jak błyszczący plastik,a przy dużym kącie mają b.dokładny bump, co daje wrażenie jakby były suche/matowe :| Kubeczek całkiem miły. Tylko co to jest to w środku (bo na osad z kawy to niestety nie wygląda - bardziej śniedź/rdza)? Scena z domkiem najbardziej mi się widzi, ale jest za "czysta" tzn. kamyki całe (nie popękane nigdzie), na glebie nie widać bump'a i ogólnie sterylne to jest. Podsumowując - całkiem fajnie, ale do dopracowania (mogę się nie znać bo u mnie takie same posty są na finished :P ) Pozdro
Gość jaco Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 To są moje prace sprzed bodajrze roku, niestety nawet nie posiadam już tych modeli w formacie maksa, wrzuciłem je od niechcenia, ale dzięki za komętarze. POzdro
Rekomendowane odpowiedzi