Guest jaco Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Mój nowy wątek, znalazłem kwiatka gdzieś w starych śmieciach na moim dysku i brudny kubek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baton Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Kwiatek i kubek takie sobie, natomiast ten domek juz lepiej. Szkoda ze wrzucasz go do galerii zamiast dokonczyc :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
maras Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 więc tak: kwiatek - podoba mi sie, ładne materiały, liście fajnie wygladają, oświetlenie tylko kiepskie; kubek - no kubek to mi sie kompletnie nie podoba;) domek - mało realistycznie ale fajowy japoński klimat, ładne kolory, w sam raz do jakiegoś prostego animowanego filmu Podsumowując 2 pracki na plus a 1 na minus, czyli dobrze, hehe pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
JunioR Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 w doniczce sie cos mapowanie zrąbało, kubek ma z cieńkie ucho , mozna by sobie takim palce pociąć :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MonsterDream Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Mogłeś je dokończyć jakoś lepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Terminator3D Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Liście kwiatka przy małym kącie do kamery wyglądają jak błyszczący plastik,a przy dużym kącie mają b.dokładny bump, co daje wrażenie jakby były suche/matowe :| Kubeczek całkiem miły. Tylko co to jest to w środku (bo na osad z kawy to niestety nie wygląda - bardziej śniedź/rdza)? Scena z domkiem najbardziej mi się widzi, ale jest za "czysta" tzn. kamyki całe (nie popękane nigdzie), na glebie nie widać bump'a i ogólnie sterylne to jest. Podsumowując - całkiem fajnie, ale do dopracowania (mogę się nie znać bo u mnie takie same posty są na finished :P ) Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jaco Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 To są moje prace sprzed bodajrze roku, niestety nawet nie posiadam już tych modeli w formacie maksa, wrzuciłem je od niechcenia, ale dzięki za komętarze. POzdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts