Jump to content

Które renderery obsługują procesory 64 bitowe?

Guest User190

Recommended Posts

• Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

dopuki max nie obsluguje 64 to i rendery tez nie , jedynie co widzialem to 64 bitowa wersja vraya standalone (osobna aplikacja) ktora to obsluguje , z resztą na forum vraya Valdo o tym mowil

At present, only the standalone version of V-Ray can run in native 64-bits, but when 3dsmax is ported to run in native 64-bit mode, V-Ray will support that too.

zdaje mi sie ze tak samo jest z resztą renderów

Guest User190

No to będzie 3ba spróbować.. swoją drogą - albo mi się wydaje, albo procki 64 bitowe wypadają gorzej od 32 bitowych z takim samym taktowaniem, jeśli chodzą na nich renderery skompilowane pod 32 bity.. chamsko, heh ;) Nie pozostaje mi nic innego, jak czekanie na następną wersję maxa :)

heh ja mam gentoo całe 64bity a nie jakąś hybrydę jak te fedory gdzie pisze 64bit a pół aplikacji masz 32, swoją drogą na windzie coby wykorzystać aplikacje 64bitowe chyba trzeba mieć winde 64bitową, lub część bibliotek chociarz, z tego co mi wiadomo

mi pasuje, bo zamiast "obłsugiwania mnie" przez np. mandrakowe bajery do RPM, wszystko mam własnoręcznie (ldconfig się wpisze najwyżej i po sprawie)... tak jak samochód, nigdy niezmodyfikowany nie będzie spełniał wszystkich wymagań usera ;)