Napisano 14 Lipiec 200321 l Witam wszystkich forumowiczów. Postanowiłem i ja dołączyć do tej krwawej bitwy ale nie jestem pewien czy czuję się na siłach.......no cóż spróbować nie zaszkodzi. Postanowiłem zrobić naszą przyjaciółkę od miodu - pszczółkę. Liczę na waszą pomoc i słowa krytyki ( to jest nalepsza motywacja do działania).
Napisano 14 Lipiec 200321 l Autor oto efekty mojej wczorajszej pracy - jako taki początek już jest - będę modelował narazie proste bryły a w późniejszym czasie przejdę do szczegółów. Oto odwłok.... ..........
Napisano 14 Lipiec 200321 l zerkam :] wydaje mi sie że to miedzy łbam a du** ( odwłokiem :P ) jest za mało okrągłe
Napisano 14 Lipiec 200321 l Narazie wiele nie można powiedzieć. Proporcje jako tako bardzo trafne. Im więcej szczegółów, tym więcej będziemy mogli powiedzieć. :)
Napisano 14 Lipiec 200321 l Autor Dzięki Sir Valeq - co do kształtów wydawały mi się dziwne ale taka jest pszczoła (w książkach sprawdzałem).Co do szczegółów będą tylko nie chcem za wcześnie ich wyprowadzać po się w niej pogubie (pszczole). Pozdrawiam.
Napisano 15 Lipiec 200321 l narazie bardzo fajna czekam na dalsze rendery. nara zapraszam na moja bitwe:
Napisano 15 Lipiec 200321 l Autor Mam prośbę może natknął się ktoś z Was na zdjęcie zbliżonego ryja pszczoły.... Bardzo mi jest potrzebne bo to co mam jest nie dokońca takie jakie bym chciał. Z góry śliczne thanks.....
Napisano 15 Lipiec 200321 l witam, pszczolka zapowiada sie naprawde niezle :))) a oto obrazki ktore znalazlem dla Ciebie, mam nadzieje ze sie przydadza :) pozdr
Napisano 16 Lipiec 200321 l Autor Jasna cholera - strzał w dziesiątkę - ale jest problem - niewiem jak Ci się teraz odwdzięczę. Pablo jesteś nieoceniony - dzięki serdeczne. Możesz liczyć na moją pomoc w każdej chwili...... [piwo]
Napisano 17 Lipiec 200321 l Autor Mały update.......... Coś jeszce dziś wrzucę ale później.... Pozdrawiam.
Napisano 17 Lipiec 200321 l Całkiem fajnie modelik; widzę że dokładnie modelujesz otwór gębowy z je go wypustaki i szcękoczułkami. Małe pytanko czy można skorzystać z obrazków które zamiescił Pablo. Oczywiście to pytanko kieruję również do niego :) [piwo]
Napisano 18 Lipiec 200321 l Stanek no no niezle to wyglada :))) mam nadzieje zae utrzymasz taki poziom do konca bitwy:]] Tau-to jest dla WAS czyli uzytkownikow forum :)) jesli Stanek nic nie ma przeciwko to ja NA PEWNO NIE MAM :))) pozdr[piwo]
Napisano 18 Lipiec 200321 l Autor Oczywiście Tau - to jest dla Wszystkich.Jak coś jeszcze znajdę to Ci podeślę. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Napisano 18 Lipiec 200321 l Autor Mało dzisiaj zrobiłem ale zawsze coś - zawsze jeden krok do przodu....
Napisano 22 Lipiec 200321 l Autor Chwilowo zaprzestaje modelowania pszczółki bo postanowiłem zrobić sobie urlop.Do 27.07 będę przebywał w Gdynii. Internet mam :D ale maxa nie. Także pozdrawiam Wszystkich z nad morza. [piwo]
Napisano 28 Lipiec 200321 l Autor Koniec leniwienia się - czas wracać do roboty.Wracam wypoczęty i biorę się z powrotem za pszczółkę.Dzisiaj update. Pozdrawiam wszystkich.
Napisano 30 Lipiec 200321 l Autor pierwszy update od długiego czasu.... poprawiłem troszkę głowę i zaczynam walkę z odnóżami.
Napisano 30 Lipiec 200321 l Autor i siateczka..... Mam nadzieję , że ktoś wrzuci komentarz na temat tych wypocin.. Pozdrawiam.[piwo][piwo][winko]
Napisano 4 Sierpień 200321 l Autor te owłosienie to tylko tak narzucony Shag z domyślnymi ustawieniami.Chciałem pokazać, że nogi będą mocno owłosione.Włoski na końcu będę kształtował tak jak potrzeba. Pozdrawiam.[piwo]