adek Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 Nowe tutoriale: Trawa z pomocą V-Ray'a Proces rigowania nóg (Maya) Making of Maxwell scene by Hindus Project Overview - 'The Nature of Man' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Adku: http://www.max3d.pl/tut.php?id=167 http://www.max3d.pl/tut.php?id=76 to jest to samo (przypuszczam ze 2 uzytkownikow je poprawialo naraz) Pozatym moze by w dziale tutorials zrobic podzial taki jak jest w wipach. typu: Modeling: Rajdowy samochod Texturing: Mechaniczny material FX: Blyskawica FX: Kule z matrixa itd. Bo wszedzie sie powtarza na poczatku slowo modelowanie, teksturowanie ale kazde inaczej napisane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Siemka!!Tutorial trawy nie mogę ściągnąć jakieś dziwne cyferki wyskakują mi!! Morze ktoś mi na mejla go podesłać!! Albo wytłumaczyć, o co chodzi??!! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsterDream Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Prawym przyciskiem myszki nacisnij i zapisz element docelowy jako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 4 Listopad 2005 Autor Share Napisano 4 Listopad 2005 Dzięki wielkie illy. Usunalem 76. Faktycznie pod koniec dodawalem ok. 60 tutoriali w ciagu dnia i musialem przeoczyc ze cos takiego juz wczesniej bylo. Co do propozycji nazewnictwa to bardzo dobry pomysł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 nic z tego!!zapisuje sie jako dokument tekstowy "stats.php" morzesz mi podesłać ten plik?!pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi