Napisano 3 Listopad 200519 l elementy sprzetu do nurkowania.. moze to co tu bedzie jest malo ciekawe ale obiekty te sa mi potrzebne
Napisano 5 Listopad 200519 l sam mam scubapro mk dwadziescia iles, zastanawiałem sie kiedys czy nei zrobić :] Zycze powodzenia w dalszej pracy ;]
Napisano 8 Listopad 200519 l Autor dodalem wnetrze i pokazuje przekrój macie moze jakis pomysly na to jakie teksturki dac? i jak zrobic efekt chromu? P.S. strasznie denerwoja mnie te wszystkie srubki i inne drobne pierdoly
Napisano 10 Listopad 200519 l Autor zalamuje juz rece.. jak zrobic te przeciecie by wyglodalo na realistyczne? bo to co jest tu wyglada jak sraczka ze pozwole sobie tak wyrazic
Napisano 22 Listopad 200519 l Autor zaznaczam ze nie jest to tylko render obrazujacy element.. tekstur tu praktycznie nie ma.. tylko maxowski chrom... to oczywiscie bedzie ale juz nie dzis
Napisano 22 Listopad 200519 l no dobra: na co ja patrze?? trochę kanciasto w jednym miejscu na ostatnim renderku, mam nadzieję, że materiał chromu to tak tylko, żeby cokolwiek było? [ciach] coś :]
Napisano 22 Listopad 200519 l obiekty są OK ale materiały już mniej - wyrenderuj to vrayem albo mentalem i daj mapkę hdri jak chcesz mieć ładny metal