Hindus Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Strona producenta vray'a (Chaosgroup) została zhackowana - ponoć utracone zostały wszystkie dane znajdujące się na nej [chaosgroup] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 skad masz te info ? narazie nic nie dziala , tak samo forum napewno mieli jakies backupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 No nieźle, nieźle. A możesz podać źródło informacji ?:) już myślałem że prosisz się o banana, dziwnie wątek nazwałeś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Listopad 2005 Autor Share Napisano 4 Listopad 2005 jak skąd wiem - chyba wiem gdzie się włamywałem ;) nie wiadomo czy to oficjalna informacja bo chaos milczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi