Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Mam takie pytanko czy trojkaty na siatce moge cos chrzanic w animacji? Bo jest dosc duzo w tym modelu a nie chce mi sie ich likwidowac za bardzo wole wziac sie za malowanie teksturek. jesli widzicie jakies bledy ( pewnie jest ich wiele:P) to piszcie.

cwaniak6.jpg

cwaniak4.jpg

cwaniak3.jpg

cwaniak1.jpg

cwaniak2.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 960
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie animowalem postaci wiec napisze malutko ale z tego co mi wiadomo to przy postaciach uzywanie tojkatow jest wrecz wskazane, chociaz sam nie wiem jak to jest z meshsmoothem, najlepiej pokaz siatke

Napisano

jakies koncept był, czy coś? :D jak dla mnie to cwaniaki nie mają takiej rozrośniętej klaty i podkowy wyglądają troszke dziwnie

Napisano

Hmm no trojkaty jako-tako nie zepsuja siatki podczas animki [bones'y i Skin]. Moze byc pare problemow z nimi, no ale nic nie jest niewykonalne ;]. Masz juz rig'a zrobionego? :] Pzdr

Napisano
  • Autor

ledyr- mialem taki tylko bardzo szybki szkic takze wiele pomyslow wychodzilo podczas modelowania

hindus- co jest nie tak z broda i nosem za dlugie czy anatomicznie za malo dopracowane?

Knysha- riga jeszcze nie mam bo chce go najpierw oteksturowac

dzieki za komentarze. postaram sie robic co jakis czas update'y

Napisano

Ja ci powiem tak, widać że sie gubisz troche w organice jeszcze :P model głowy niezbyt poprawny, nom reszta ujdzie, zwlaszcza że to do animki. pozdrawiam :P