MindStorm Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Mam problem z reactorem. Otóż kiedy kiedy klikam na jakąkolwiek ikonę reactora pojawia się Max script oraz błąd "MAXScript MacroScript Error Exception" w którym jest napisane: "--Type Error: Call needs function or class, got: undefindet". Miałem już wcześniej podobny problem ale wtedy myślałem że to przez to, iż robiłem jakieś dodatkowe toolbary z reactorami i że ogólnie coś tam namieszałem. Wtedy niechętnie zrobiłem reinstalke maxa i wszystko działało poprawnie, lecz teraz nie wiem czemu problem powrócił a ja nie mam czasu ani cierpliwości na odinstalowanie max razem ze wszystkimi pluginami i ponowne ich wszystkich zainstalowanie. Jeżeli ktoś spotkał się z tym problemem i wie jak mu zaradzić bardzo prosze o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspenboy Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Tymczasowo możesz się dostać do funkcji reactora z menu create -> reactor. Kiedyś miałem podobny problem, ale nie pamiętam jakie było rozwiązanie - niewykluczone, że zanim je znalazłem, to przeinstalowałem maxa :D P.S.: Możesz jeszcze spróbować załadować defaultowy UI, może to pomoże. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MindStorm Posted November 7, 2005 Author Share Posted November 7, 2005 W menu create nie ma reactorów. a kiedy próbuje utworzyć reactor z menu głównego to efekt jest taki sam. Default UI już wcześniej próbowałem zmieniać ale bez skutku. ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts