Pigmej Napisano 14 Lipiec 2003 Share Napisano 14 Lipiec 2003 Czesc! Postanowilem zrobic chrzaszcza, a dokladnie zuczka gnojniczka. Jest to moja pierwsz bitwa i wlasciwie jestem bardzo zolty zoltodziob - chcialbym tylko ukonczyc projekt i juz uznam to za sukces. Zycze powodzenia wszystkim. [heej] zapomnialem dodac: wzoruje sie na rysunku zuka i wysuszonym okazie, co go kiedys znad morza przywiozlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Valeq Napisano 14 Lipiec 2003 Share Napisano 14 Lipiec 2003 Czy będzie w naturalnym środowisku? Z kupką? :D Już czuję ten zapach z monitora :P Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pigmej Napisano 14 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2003 nad otoczeniem sie jeszcze nie zastanawialem, chcialbym - o uda mi sie to zrealizowac, pokazac go w locie - chyba wiekszosc (nie przegladalem forum dokladnie) zukow, chrzaczy, chrabaszczy bedzie pokazana z zaslonientymi skrzydlami- tylko pancerz, zobaczymy. moze gdzies tam znajdzie sie jakas kupka... [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Valeq Napisano 14 Lipiec 2003 Share Napisano 14 Lipiec 2003 Hehe, moja biedroneczka (też chrząszczyk) ma skrzydełka rozłożone. ;) Radzę zrobić tak samo, będzie inaczej niż wszędzie - a przecież to też się liczy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pigmej Napisano 15 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2003 no i nawet nie umiem obrazka tu wrzucic (albo mi konto zablokowali) gdzie jest ta opcja attach czy jakos tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pigmej Napisano 15 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2003 dupka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pigmej Napisano 15 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2003 dobra - udalo sie mam nadzieje ze widzicie ten obrazek, no a jesli juz to mam pytanko: modelowalem brylke (symetryczna polowe) a pozniej potraktowalem to meshsmooth i tam na srodeczku (na linii symetrii) jest taka widoczna kreska - mozna sie tego pozbyc? [co?] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Valeq Napisano 15 Lipiec 2003 Share Napisano 15 Lipiec 2003 A to są dwa osobne obiekty zmirrorowane? Jeśli tak, to musisz połączyć i wierzchołki potraktować \'weld\'em, czyli scalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pigmej Napisano 16 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2003 dodalem przednia czesc pancerza pozniej zniweluje ta kreche na srodku - jak mi to wytlumaczyl Sir Valeq :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pigmej Napisano 16 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2003 teraz tydzien przerwy... trza sie na lonie natury zrelaxowac moze zlapie jeszcze jakiegos gnojniczka i przywioze - a pozniej sekcja [lol] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tau Napisano 17 Lipiec 2003 Share Napisano 17 Lipiec 2003 Tobie również rzyczę powodzenia; pierwsze zdjączka spoks. No i milej przerwy oraz owocnych łowów[lol2] [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 17 Lipiec 2003 Share Napisano 17 Lipiec 2003 przerwa przerwą - ale jak wrócisz trzeba bedzie nadrobić troche z czasem - dużo go nie zostało pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pigmej Napisano 28 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2003 Dobra! Wrocilem, a wlasciwie jestem juz od kilku dni -ale male problemy z kontem byly. Wrzuce wam szybko to co mi sie udalo posklejac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pigmej Napisano 28 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2003 Zaczalem juz glowe... (sorki, ze polowa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pigmej Napisano 28 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2003 tu zblizenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pigmej Napisano 28 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2003 tak z boku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pigmej Napisano 28 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2003 Cos mi sie zdaje (tak przygladjac sie z boku), ze bede muszal zmniejszyc tylna czesc pancerza. A tu kontynuacja glowy, ten mniejszcze kleszcze i pysk to sobie troszke wymyslilem, bo nie moge dostrzec na tym moim ususzonym modelu tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pigmej Napisano 28 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2003 Mam pytanie: na ostatnim zamieszczonym rysunku widac na pancerzu takie dziury, choc model ich nie posiada, jesli troszke pomanewruje perspektywa to znikaja one, z czym to jest zwiazane? Mozna sie tego pozbyc? Dobra ide balowac, wczoraj spadla mi na leb 50-kgramowa sztanga [urwanie glowy], a dzis zlapalem gume na rowerze (zdala od domu), ide sie... [winko] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 28 Lipiec 2003 Share Napisano 28 Lipiec 2003 Patrzac na calego owada to ta glowka wydaje sie byc troche za mala, kleszcze zrob bardziej wypukle u nasady. Tak wogole jest OK. Keep working :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pigmej Napisano 29 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2003 Zmniejszylem troche dupsko i zabieram sie powoli za nogi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pigmej Napisano 29 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2003 i inaczej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pigmej Napisano 29 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2003 Dobra, trza isc [ziewa]. Prosze wszystkich odwiedzajacych o komentarze i rady, a juz naprawde byloby swietnie gdyby ktos zechcial odpowiedziec na moje problemy/pytania. PS Jak zrobic render aby widoczna byla siatka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pigmej Napisano 30 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2003 tak mniejwiecej ma on wygladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pigmej Napisano 30 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2003 tu jest oczywiscie jeszcze wiele niedopracowan, szczegolnie z przednimi nogami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pigmej Napisano 30 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2003 a takbym widzial cala scenke :).... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noob0 Napisano 7 Sierpień 2003 Share Napisano 7 Sierpień 2003 Ok very very Good! Mam nadzije że tło sie zmieni na fotke anie obrazek zrobiony paitem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi