Napisano 7 Listopad 200519 l Witam ostatnio zmodelowałem sobie mały wieżowiec, postanowiłem wrzucic na forum do działu WIP, ponieważ chce go otexturowac. wiec przy okazji napewno mi pomozecie w texturowaniu, bo z tym mam najwiekszy problem. Poniżej render. :) http://img69.imageshack.us/img69/9347/budynekliteglass4gj.jpg
Napisano 7 Listopad 200519 l heh, w tym budynku nie mam miejsca na winde, klatke schodowa, a co dopiero myslec o mieszkaniu. Radzilbym najpierw przebudowac model. :)
Napisano 7 Listopad 200519 l Autor RA dzieki twojemu postu wpadlem na super pomysl jutro dopiero dam update ale mam nadzieje ze mi to fajnie wyjdzie
Napisano 7 Listopad 200519 l Okna troche przymałe moim zdaniem, poza tym jesteś troche niewymiarowy, jeśli to jest nawet piorunochron, bo on ma długość połowy budynku. Tak, jak już wspomniałem okna są troche za duże, a poza tym powinieneś lepiej zeskalować ten budynek. Pracuj pracuj.... ;)
Napisano 7 Listopad 200519 l proporcje bardzo znikome... zwłaszcza widać to na barierkach... pracuj dalej, ogólnie niejest źle, pozdr
Napisano 7 Listopad 200519 l Autor Czesc jednak zdążylem zamiescic Update przebudowalem cale 1 pietro nast bedą takie same powiedzcie mi czy teraz proporcje są dobre lub jakiej podpowiedzi :)
Napisano 7 Listopad 200519 l Fajnie, proporcje lepsze niż na początku. Przydało by się coś na ziemie, jakiś kwadrat wyłożony kaflami chodnikowymi czy jakoś tak. Mimo wszystko i tak troche zwaliłeś z pomieszczeniami. Dwa pokoje i jedna wielka klatka schodowa. A gdzie kuchnia, gdzie kibel........ :) Chyba że to biórowiec...... Ale i tak troszke za mało w nim miejsca jak na budynek.
Napisano 8 Listopad 200519 l Kondygnacja jest za wysoka, teraz juz sie tak chyba nie buduje. A 4 metrow to juz wogole. ;) Te filary podtrzymujace boki sa za grube. Konstrukcyjnie moze i jest ok, ale wizualnie nie. Lepiej dac ich wiecej i wezszych.
Napisano 8 Listopad 200519 l Autor Witam. Przebudowalem cale teraz wyglada owiele lepiej sami przyznacie, dach bede przerabial bo zmienily sie proporcje budowli, wejscie bede robil od nowa ze schodkami. pozdrawiam
Napisano 8 Listopad 200519 l Przebuduj to wejście i będzie dobrze wyglądało. Ogólnie teraz dużo lepiej wygląda
Napisano 8 Listopad 200519 l To co wymodelowałeś mogłoby być centralną częścią na przykład kompleksu hotelowego z takimi skrzydłami i bazenem i masą ilości apartamentów
Napisano 8 Listopad 200519 l Autor Pozostane przy biurowcu musze jescze troche detali porobic i bedzie gotowe
Napisano 8 Listopad 200519 l Masz zamiar to otexturować? jak tak to będziesz miał troche kłopotu, no w każdym razie bardzo fajnie :D Powodzenia życzę.