-RoX- Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 Witam ostatnio zmodelowałem sobie mały wieżowiec, postanowiłem wrzucic na forum do działu WIP, ponieważ chce go otexturowac. wiec przy okazji napewno mi pomozecie w texturowaniu, bo z tym mam najwiekszy problem. Poniżej render. :) http://img69.imageshack.us/img69/9347/budynekliteglass4gj.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 heh, w tym budynku nie mam miejsca na winde, klatke schodowa, a co dopiero myslec o mieszkaniu. Radzilbym najpierw przebudowac model. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-RoX- Napisano 7 Listopad 2005 Autor Share Napisano 7 Listopad 2005 RA dzieki twojemu postu wpadlem na super pomysl jutro dopiero dam update ale mam nadzieje ze mi to fajnie wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 Okna troche przymałe moim zdaniem, poza tym jesteś troche niewymiarowy, jeśli to jest nawet piorunochron, bo on ma długość połowy budynku. Tak, jak już wspomniałem okna są troche za duże, a poza tym powinieneś lepiej zeskalować ten budynek. Pracuj pracuj.... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 proporcje bardzo znikome... zwłaszcza widać to na barierkach... pracuj dalej, ogólnie niejest źle, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-RoX- Napisano 7 Listopad 2005 Autor Share Napisano 7 Listopad 2005 Czesc jednak zdążylem zamiescic Update przebudowalem cale 1 pietro nast bedą takie same powiedzcie mi czy teraz proporcje są dobre lub jakiej podpowiedzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsterDream Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 Fajnie, proporcje lepsze niż na początku. Przydało by się coś na ziemie, jakiś kwadrat wyłożony kaflami chodnikowymi czy jakoś tak. Mimo wszystko i tak troche zwaliłeś z pomieszczeniami. Dwa pokoje i jedna wielka klatka schodowa. A gdzie kuchnia, gdzie kibel........ :) Chyba że to biórowiec...... Ale i tak troszke za mało w nim miejsca jak na budynek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 Kondygnacja jest za wysoka, teraz juz sie tak chyba nie buduje. A 4 metrow to juz wogole. ;) Te filary podtrzymujace boki sa za grube. Konstrukcyjnie moze i jest ok, ale wizualnie nie. Lepiej dac ich wiecej i wezszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-RoX- Napisano 8 Listopad 2005 Autor Share Napisano 8 Listopad 2005 Witam. Przebudowalem cale teraz wyglada owiele lepiej sami przyznacie, dach bede przerabial bo zmienily sie proporcje budowli, wejscie bede robil od nowa ze schodkami. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsterDream Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 Przebuduj to wejście i będzie dobrze wyglądało. Ogólnie teraz dużo lepiej wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-RoX- Napisano 8 Listopad 2005 Autor Share Napisano 8 Listopad 2005 Update, poprawka wejscia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsterDream Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 Coraz lepiej coraz lepiej :) Keep working........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legolas Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 To co wymodelowałeś mogłoby być centralną częścią na przykład kompleksu hotelowego z takimi skrzydłami i bazenem i masą ilości apartamentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-RoX- Napisano 8 Listopad 2005 Autor Share Napisano 8 Listopad 2005 Pozostane przy biurowcu musze jescze troche detali porobic i bedzie gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 Masz zamiar to otexturować? jak tak to będziesz miał troche kłopotu, no w każdym razie bardzo fajnie :D Powodzenia życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi