Napisano 8 Listopad 200519 l Witam. Musze się wziąśćw garść i zacząć coś robić bo ostatnio mialem któtką przerwe :/ A jak coś dajne na forum to zawsze mnie jakos motywuje do ukonczenia pracy. A więc tak. Scena będzie przedstawiala jakies osiedlowe podworze ( wzoruje się na moim ) bo przejęciu ziemi przez jakieś inne sily ( UFOKI :P ). Ufoki będą buzyć miasta i tak wlasnie pozostalo niewiele starych budowli. W dalszej części będą pokazene wilkie budowle ufolódów itp. Na samej scenie będzie widać podwórze i jakiś przelatujący obok statek ufoków ( zastanawiam się nad zrobieniem jeszcze grupki ludzi ktorzy chowają się na widok statku , to zalezy od tego czy mi się będzie chcialo ). Wrzucam render ktory pokazuje mnijwięcej o co chodzi w scenie.
Napisano 8 Listopad 200519 l Witaj Narazie nie ma czego oceniac bo jest malo zrobione. Co do samego opisu scenki, ,ktora masz zamiar wykonac to wnioskuje ze moze byc ciekawie. Czekam na kolejny update...
Napisano 8 Listopad 200519 l od kiedy malinka jest taka zapomniana? :) pamiętaj się postarać bo ja już cię będę kontrolował :> w końcu to też moje osiedle ;] powiedz mi tylko który fragment robisz ,bo z tego co pokazałeś narazie nie widać tego dobrze :)
Napisano 8 Listopad 200519 l Autor Lukasz2244 ---> Update jutro :) Salvator ---> Moje podworko :P Malinka niejest zapomniana , w sumie to troche zle nazwalem ... raczej opuszczona , zniszczona :D chlorne Ufoki ... I będe się staral, jak mam takiego nauczyciela to musi wyjść dobrze :)
Napisano 8 Listopad 200519 l Hehe no widzę, że max wciąga poprzez znajomości [tak samo było ze mną :P] Co do pracki to dlaczego te krawężniki są takie hm.... "zmeshsmoothowane" chodzi oto, że wyglądają dziwnie... W każdym razie narazie troche za mało. Powodzenia.
Napisano 8 Listopad 200519 l bez urazy ale jak dla mnie narazie na scienie nie widac zadnych burzacych sie blokow proponowalbym jakies ruiny bloku a nie jego deformacje ale to tylko moje wizje. troche na blokach sie znam w koncu mieszkalem tam 19 lat:] pracuj dalej ocenie jak sie pojawi calosc:)
Napisano 9 Listopad 200519 l Autor Maly update:) paimei ---> O to chodzi ze tego osiedla nierozwalili. W tle będzie moze widac plonące budynki. Myslalem zeby render zrobic o zachodzie slońca jak niebo będzie takie ladne , pomarańczowe:) jeszcze się pomyśli
Napisano 10 Listopad 200519 l widze ze zbiera sie ekpia z Opola. wiec i ja cos powiem. w dobra strone idziesz, to mi cos podchodzi pod temat "zapomniane miejsce", jak narazie wsyztsko dobrze, czekam na nowe renderki. :D
Napisano 12 Listopad 200519 l Jak dla mnie troszke za malo miejsca jak na to co chcesz pokazac, ale: 1. Nie znam Opola 2. Wiem ile kosztuje pracy rozbudowanie takiej sceny ...bardzo jestem ciekaw postepow. Powodzenia