paimei Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 Wiem ze to taka blachostka ale ciekawi mnie to: czemu po zainstalowaniu i wybraniu Vray jako domysly mat edit w oknach probek nie widac tego napisu "Vray" na renderach tez. Wlasnie przerabiam jakies videotutki i tak rzucilo mi sie to w oczy.wlasciwie w niczym mi to nie przeszkadza ale jesli itnieje opcja wlaczenia tego czemu nie. wkoncu fajnie umiescic na swoich renderach w czym sie to wykonalo.dodam ze mam Vray 1.09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 o ile się nie mylę taki napis jest tylko w demo ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 otwórz painta i sobie napisz czym to renderowałes :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 jak masz pełną versje vraya to takich znaków nie będziesz miał. prawde mówiąc to nie wiem czy to wogle jest potrzebne :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 lol :D ja też na renderach chce mieć watemarki Vray i jeszcze 3dsmax albo Autodesk :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi