Elrond Napisano 15 Lipiec 2003 Napisano 15 Lipiec 2003 Witam ! Postanowiłem dołączyć się do bitwy i będzie to jednocześnie moja pierwsza bitwa. Co do maxa to dopiero moje początki więc proszę o wyrozumiałość. Temat bitwy postanowiłem potraktować z lekkim przymrużeniem oka, będzie to orkiestra owadzia w trakcie koncertu. Nie jest moim celem wymodelowanie super realnych owadów a raczej stworzyć luźną prackę z jajem.To tyle, zamieszczam szkic myszką w Photoshopie aby nadać jakieś wyobrażenie.
Elrond Napisano 15 Lipiec 2003 Autor Napisano 15 Lipiec 2003 I pierwsze spojrzenie na dyrygenta[mruga] Ani to komar ani inny owad poprostu taki sobie owadzi mutant:D:D:D
Eden-3d Napisano 15 Lipiec 2003 Napisano 15 Lipiec 2003 elo. zamiesc jakis obrazek czy cus..[piwo]..powodzenia
Elrond Napisano 15 Lipiec 2003 Autor Napisano 15 Lipiec 2003 Piszcie czy widać obrazki bo mi coś nie chciało zaczić:(
Elrond Napisano 15 Lipiec 2003 Autor Napisano 15 Lipiec 2003 No to jak prawidłowo wstawić obrazek? Nie ma nigdzie atach ja pisze w regulaminie.Ja biorę Insert an image i wstawiam url obrazka gdzie go wrzuciłem. Pomóżcie
Vetis Napisano 15 Lipiec 2003 Napisano 15 Lipiec 2003 masz ponizej miejsca w ktorym piszesz posta ramke z napisem zalacznik to tam wybierasz obrazek (do 80kb) a jak chcesz z url to mozesz w poscie wpisac url obrazka (na serwerze gdzie zamiesciles - jesli on obsluguje obpcje wysiwietlania pojedynczych obrazkow [nie pamietam jak dokladnie to sie nazywalo]) nara
Elrond Napisano 15 Lipiec 2003 Autor Napisano 15 Lipiec 2003 Wrzuciłem na wp i wychodzi z tego że nie łapie.Qurcze ale sobie zaśmiecam temat.Gdzie najlepiej wrzucać obrazki(serwer)?
Vetis Napisano 15 Lipiec 2003 Napisano 15 Lipiec 2003 ja mam na http://150m.com a mozesz wrzucac przez opcje zalcznika beposrednio na forum. pozdro
Elrond Napisano 15 Lipiec 2003 Autor Napisano 15 Lipiec 2003 Przepraszam wszystkich za zamieszanie i zapraszam na moją bitwę pod link: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=5315 Tam jest ok.
Rekomendowane odpowiedzi