Terminator3D Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 Witam! Przedstawiam prackę zrobioną jakieś pół roku temu - mój pierwszy motor w 3D. Ma to ok. 100.000 face'ów, render - mental. Czekam na komentarze :-) Link do pełnej rozdziałki: >>klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Death Metal Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 Wiesz co myśle- podoba mi się i tyle, pozdro!:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 a ja mysle ze: shadery i HDRI do poprawy. reszta trzyma poziom:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MohSETH Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 Możesz podzielić się blueprintami, którymi się wspomagałeś? Mi model bardzo się podoba, gorzej z materiałami... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 dodaj mape HDR i popraw niektore materiały, modeling jest wporzadku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terminator3D Napisano 13 Listopad 2005 Autor Share Napisano 13 Listopad 2005 MohSETH - blueprinty pochodzą z tąd, oczywiście przy wsparciu oficjalnej strony harley'a i googli dla zdjęć szczegółów. Dzięki za komenty Peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 szkoda ze mały render, model fajny, materiały kiepskie troszke. 7+/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terminator3D Napisano 14 Listopad 2005 Autor Share Napisano 14 Listopad 2005 JunioR - http://members.lycos.co.uk/terminatore/big_FatBoy_max_2005.jpg chyba że to dla Ciebie też za mała rozdziałka :> Dzięki za 7,5 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 Witam Po obejrzeniu T2 to był mój ulubiony Harley. Dość szczegółowo go zrobiłeś jednak na renderze wygląda trochę jak zabawka, może to wina materiałów, jak już wyżej było wspomniane. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 Zgadzam się z Matchiasem - troche jak zabawka, dziwny wskaźnik prędkości :] Ogólnie fajnie. Materialiki do zmiany, model może być, chociaż... hm... tak troche niewymiarowo, ale ogólnie fajnie tak jak wcześcniej mówiłem. Pozdro 4 4LL ;) Ps. Matchias - co to jest T2 [terminator czy transporter] :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 Koniu_1990 T2 to oczywiście Terminator 2. Sampan gubernator Californii jeździł na takim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi