Secator Napisano 12 Listopad 2005 Napisano 12 Listopad 2005 Witam Update. Model jest dość dokładny. Zrobiłem przyciski, eksperymentowałem z materiałami. Jak wam sie podoba to otoczenie? pozdrawiam
hkropinski Napisano 12 Listopad 2005 Napisano 12 Listopad 2005 telefon z którego korzystam na codzień więc przyczepie się do kilku rzeczy:) 1. Tekstury 2. joystick nie powinien wchodzić na ekran ( 2mm odstępu ) 3. naklejka jest na dole jest zbyt mała pozdr
Secator Napisano 12 Listopad 2005 Autor Napisano 12 Listopad 2005 2. Ok, poprawie, nie zwróciłem uwagi :] 3. Tam brakuje poprostu pół nakleiki ;] jeszcze nie dorobiona jest
RA Napisano 12 Listopad 2005 Napisano 12 Listopad 2005 No, no. Ciekawie, ale na zgodnosc z oryginalem zdam sie na opinie hkropinski'ego, bo mi sie nie chce szukac obrazkow. ;) Moze daj jeden w pierwszym poscie.
Gość cwieq Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 Ale fajnie mój telefon ;d masz już za to plusa a tak poważnie to przyłączam się do opinii hkropinskiego i jeszcze coś ode mnie: -nie widać koła które tworzy się z kształtu przycisków i materiału na przyciskach numerycznych -najbardziej mi się w tym telefonie podoba to, że napisy na klawiszach numerycznych są pod samymi klawiszami, które są przezroczyste z delikatnym glossem
Secator Napisano 28 Listopad 2005 Autor Napisano 28 Listopad 2005 Witam po przerwie. Postanowiłem skończyć tę komórke. Stary model poszedł do śmieci bo masa błędów w nim była i od wczoraj zrobiłem juz tyle. To kółko jest jako referencja zeby sie przyciski układały tak jak w prawdziwym telefonie. Postaram sie niedługo wrzucić lepsze rendery, zrobiony tył i materiały wstępne dać. pozdrawiam
Gedeon Napisano 28 Listopad 2005 Napisano 28 Listopad 2005 Naprawdę bardzo ładnie. Niestety przyczepię się do tekstur. Popraw je:D:D
Secator Napisano 5 Grudzień 2005 Autor Napisano 5 Grudzień 2005 Witam Update. Model jest dość dokładny. Zrobiłem przyciski, eksperymentowałem z materiałami. Jak wam sie podoba to otoczenie? pozdrawiam
RA Napisano 5 Grudzień 2005 Napisano 5 Grudzień 2005 Ladne tlo. :) Model tez. Jakies fajne materialy i jest gites. :) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi