Napisano 12 Listopad 200519 l Witam Update. Model jest dość dokładny. Zrobiłem przyciski, eksperymentowałem z materiałami. Jak wam sie podoba to otoczenie? pozdrawiam
Napisano 12 Listopad 200519 l telefon z którego korzystam na codzień więc przyczepie się do kilku rzeczy:) 1. Tekstury 2. joystick nie powinien wchodzić na ekran ( 2mm odstępu ) 3. naklejka jest na dole jest zbyt mała pozdr
Napisano 12 Listopad 200519 l Autor 2. Ok, poprawie, nie zwróciłem uwagi :] 3. Tam brakuje poprostu pół nakleiki ;] jeszcze nie dorobiona jest
Napisano 12 Listopad 200519 l No, no. Ciekawie, ale na zgodnosc z oryginalem zdam sie na opinie hkropinski'ego, bo mi sie nie chce szukac obrazkow. ;) Moze daj jeden w pierwszym poscie.
Napisano 13 Listopad 200519 l Ale fajnie mój telefon ;d masz już za to plusa a tak poważnie to przyłączam się do opinii hkropinskiego i jeszcze coś ode mnie: -nie widać koła które tworzy się z kształtu przycisków i materiału na przyciskach numerycznych -najbardziej mi się w tym telefonie podoba to, że napisy na klawiszach numerycznych są pod samymi klawiszami, które są przezroczyste z delikatnym glossem
Napisano 28 Listopad 200519 l Autor Witam po przerwie. Postanowiłem skończyć tę komórke. Stary model poszedł do śmieci bo masa błędów w nim była i od wczoraj zrobiłem juz tyle. To kółko jest jako referencja zeby sie przyciski układały tak jak w prawdziwym telefonie. Postaram sie niedługo wrzucić lepsze rendery, zrobiony tył i materiały wstępne dać. pozdrawiam
Napisano 28 Listopad 200519 l Naprawdę bardzo ładnie. Niestety przyczepię się do tekstur. Popraw je:D:D
Napisano 5 Grudzień 200519 l Autor Witam Update. Model jest dość dokładny. Zrobiłem przyciski, eksperymentowałem z materiałami. Jak wam sie podoba to otoczenie? pozdrawiam
Napisano 5 Grudzień 200519 l Ladne tlo. :) Model tez. Jakies fajne materialy i jest gites. :) pozdrawiam