Kryniu Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 Kiedys umiescilem na forum renderek robota.W koncu znalazlem chwilke zeby go umiescić na dachu kamienicy widzianej z mojego balkonu :) http://www.chriss3d.com/grass/robo.avi
Marcin Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 hehe , niezle ;] bardzo mi sie podoba , szkoda ze tak krotko , ja bym to jeszcze pociagnal , moze inne ujecia ciagnij ten epizod :>
Kris_R Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 Jest całkiem fajnie :) Uważaj zawsze przy komponowaniu na ogólne wrażenie, żeby obraz CG jeszcze lepiej się "skleił" z video. Co można zrobić... na pewno na robocie troszkę obniż kontrast, bo jest sporo czerni na nim... a na oryginalnym video ciężko z tą czernią... po drugie troszkę szumu mu nie zaszkodzi. I uważaj na maski... noga robota Ci miejscami przebija poniżej krawędzi dachu. Poza tym jest fajnie... bardzo czysty camera tracking... czym trackowałeś?
Koniu_PL Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 Wymiatasz!!! Kurde chciałbym coś takiego zrobić :D Superowo i pomysł wogóle extra ;) Pozdro i powodzenia ;)
Rekomendowane odpowiedzi