Gość bluefer Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 W grafice 3d dopiero zaczynam w sumie to mój pierwszy poważny projekt. Mam nadzieje że publikacja tego wątku pozwoli mi go szybko dokończyć i wiele się przy tym naucze. Całość ok 36000 płaszczyzn: a to siatka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 bluefer -> zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 dzieki za tak duze rendery i ze jest jasno :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 Witam kolejnego Tyszanina :) jak powiedział Leru , zmień temat na zgodny z regulaminem. model wydaje się ładny , kanciaty troszkę ale życzę powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bluefer Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 chvit: Dzięki za powitanie. nielot007: sorry następne zrobie jaśniejsze bo istotnie cienie smoliste i malo widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 Serdecznie witamy na forum !!! :D Mam nadzieję, że projekt skończysz. Jak na razie to troche za mało, ale życzę powodzenia ;) Troche dziwnie ta karoseria wygląda. Naucz się renderować jakimś vrayem, albo mentalem. Pozdro 4 4LL ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi