Napisano 15 Listopad 200519 l Robie scene do jakiegos samochodu, który będzie tam stal. nie wiem jeszcze jakiego, ale mysle o alfie159. Przy mustangu wszystkim nie podobala sie scenka, bo byla za prosta. Chce zeby ta miala klimat i byla realistyczna, wiec wszystkie sugestie i podpowiedzi mile widziane. Ps teraz liscie nie sa juz boxami. Pozdrowienia dla odwiedzajacych moje wątki ;)
Napisano 15 Listopad 200519 l Mi sie podoba. Woda troche malo realistyczna ale podoba mi sie :) i oprzypomina mi troche ulice z takich gier o ludzikach z plasteliny :d o takich plastusiach :D
Napisano 15 Listopad 200519 l -brak bump'a -render byłby dobry...jakieś 10 lat temu popraw to a będzie dobrze
Napisano 15 Listopad 200519 l Woda troche malo realistyczna heh... troche?;] troche bardzo nierealistyczna :) Wlasciwie to wyglada jak... hemmmm... no wlasnie :) To jakas maź :) Liscie zielone?;] Chyba powinny miec inny kolor skoro, leza na ziemi :) Jestem ciakawy jak bedzie to wszystko wygladalo jak wstawisz samochod. Powodzenia pozdrawiam
Napisano 15 Listopad 200519 l hmmm jesli mozna woda wes zrob tak zeby te odbicia w niej byly jakos rozmy te albo daj na nie hdri bedzie lepiej wygladac i jakos tak starsznie ciasno na tej uliczce i ta textura drogi znaczy sama textura w sumie moze byc ale zeby byla wieksz rozdzielczosc jej albo zeby byla gesciaj polozona. Aha i denerwuj mnie jescze ten murek wes zrub tak zeby cegly to nie byla tylko textura, znasz wogel uzyj moze may disciplate [nie pamietam jak to sie pisze] aha a te deski to tak se wisza czy maja tam jakies gwozdzie??
Napisano 15 Listopad 200519 l misiold - nie wiem czy zauwazyles ale SoAd napisal, ze to scena pod samochod, a nie scena dla sceny. Imho z tymi gwozdzmi przesadziles :> To samo tyczy sie muru. Juz lepiej niech tam da bump'a i pokaze jak to wyglada, niz mialaby byc kazda cegla modelowana :)
Napisano 15 Listopad 200519 l cos proporcje masz nie teges :) Za duza jest ta kratka i krawezniki w porownaniu do szerokosci ulicy..