Rafal Napisano 16 Lipiec 2003 Autor Napisano 16 Lipiec 2003 Originally posted by Rafal domek w załozeniu do rts\'a
kwiatek_bd Napisano 16 Lipiec 2003 Napisano 16 Lipiec 2003 fajny domek:) prosty ale wyglada calkiem niezle
-=AjaS=- Napisano 31 Lipiec 2003 Napisano 31 Lipiec 2003 Niezły. Obiekt prosty jak budowa cepa i oto chodzi, diabeł tkwi w szczegółach \"texturze\" wygląda mi to na foto rzeczywistego domu. ( niestety nie zawsze jest możliwość sfotografowania czegoś w rzeczywistości co chcemy wymodelować ) Napisz jeszcze jakiej rozdzielczości są textury na poszczególne ściany obiektu i jakiej rozdzielczości jest cała mapa. Pozdrawiam
MaggeM Napisano 26 Wrzesień 2003 Napisano 26 Wrzesień 2003 Rzeczywiscie wyglada naprawde dobrze:) ale czy 180 polygonow to nie zaduzo :) (domyslam sie ze to chodzi o trojkaty);)
Phantom Napisano 26 Wrzesień 2003 Napisano 26 Wrzesień 2003 domek iście świetny...ale coś textura za mocno mi się kojarzy z grą Mafia...nie żebym miał coś za złe...ale mam takie prywatne odczucie...i nie wiem czy jest prawdziwe....a chciałbym wiedzieć...:)
Rafal Napisano 29 Wrzesień 2003 Autor Napisano 29 Wrzesień 2003 niestety odczucie błędne lecz idące w dobrą strone - domek stworzyłem do gry mafioso a tu następny: Pozdro
Rafal Napisano 29 Wrzesień 2003 Autor Napisano 29 Wrzesień 2003 niestety odczucie błędne lecz idące w dobrą strone - domek stworzyłem do gry mafioso a tu następny: Pozdro
Cozmo Napisano 27 Październik 2003 Napisano 27 Październik 2003 Mógłbyś powiedzieć w jakiej rozdzielczości jest tekstura całego obiektu ??, faktycznie jest bardzo szczegółowa, zajebiście wygląda :D Pozdrawiam Cozmo
giorgione Napisano 27 Październik 2003 Napisano 27 Październik 2003 Ten domek już gdzieś widziałem - bodajrze na www.3dtotal.com. :D Czy to ty pisałeś tego tutka? Bo jeśli tak, to mógłbyś napisac go po polsku - bo bazdo fajna chata ci wyszła :D:P Pozdr Giorgione
Rekomendowane odpowiedzi