Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Niezły.

Obiekt prosty jak budowa cepa i oto chodzi, diabeł tkwi w szczegółach \"texturze\" wygląda mi to na foto rzeczywistego domu. ( niestety nie zawsze jest możliwość sfotografowania czegoś w rzeczywistości co chcemy wymodelować )

Napisz jeszcze jakiej rozdzielczości są textury na poszczególne ściany obiektu i jakiej rozdzielczości jest cała mapa.

Pozdrawiam

Napisano

Rzeczywiscie wyglada naprawde dobrze:) ale czy 180 polygonow to nie zaduzo :) (domyslam sie ze to chodzi o trojkaty);)

Napisano

domek iście świetny...ale coś textura za mocno mi się kojarzy z grą Mafia...nie żebym miał coś za złe...ale mam takie prywatne odczucie...i nie wiem czy jest prawdziwe....a chciałbym wiedzieć...:)

Napisano
  • Autor

niestety odczucie błędne lecz idące w dobrą strone - domek stworzyłem do gry mafioso a tu następny:

Pozdro

Napisano
  • Autor

niestety odczucie błędne lecz idące w dobrą strone - domek stworzyłem do gry mafioso a tu następny:

Pozdro

Napisano

Mógłbyś powiedzieć w jakiej rozdzielczości jest tekstura całego obiektu ??, faktycznie jest bardzo szczegółowa, zajebiście wygląda :D

Pozdrawiam

Cozmo

Napisano

Ten domek już gdzieś widziałem - bodajrze na www.3dtotal.com. :D

Czy to ty pisałeś tego tutka?

Bo jeśli tak, to mógłbyś napisac go po polsku - bo bazdo fajna chata ci wyszła :D:P

Pozdr

Giorgione