Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Lazienka, max 7, v-ray, troche szopa, 5,32 m kwadrat. Wsumie moje pierwsze wnetrze nad którym siedziałem dłurzej jak 5 min. Pozdro.

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 3,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wyglada troche jakby materialow nie bylo. troche jednolicie wszystkio wyglada.na podlodze co jest ? czy to jakies biale linoleum;)?dziwne w kazdym razie..

szafki z lewej wygladaja jak kawalek kuchni. popracuj jeszcze troche i bedzie dobrze;)

Napisano

aa wyszlo chyba za słabo...

A przepraszam niepowiekszyłem fotki... :D

Napisano

fajne ale rzeczywiscie na podlodze nie widac kafelek.

jak zrobiles odbicie w lustrze?

Napisano
  • Autor

Z podłoga niemoge dojsc do ładu. Lutro, To chrom zwyczajny jak dotre do domu, to napisz dokladne ustawinie tego mat. Spróbuje za jakis czas powalczyc jeszcze z ta wizka, a za jakis czas zdjecia wykonanej lazienki. Pozdro.

p.s. sory ze tak dług, ale mam urwanie głowy na wydziale i w pracy. Pozdro.

Napisano

dlaczego zlew tak nisko?...te szafki z lewej chyba za duze sa.jakas mala szafka przydala by sie kolo lustra.

Napisano
  • Autor

Zlew jest w kuchni, a umywalka standard, na 80cm, wysokosc szafe jest spowodowana wysokoscia dekoru, która jest znów wynikowa, z wysokosci zabudowy spłuczki pod tynkowej, i wymiarow kafli wybranych przez inwestora. Co do szawki przy lustrze to niewidzielismy takie potrzeby. pozdro.

Napisano

1)..."Wsumie moje pierwsze wnetrze nad którym siedziałem dłurzej jak 5 min" - dłużej

2)..."Co do szawki przy lustrze" - szafki.

Litości!

a tak w ogóle to ta umywalka wygląda faktycznie jakby była za nisko!

Napisano

Wydaje mi się, że z tak umieszczonej słuchawki przysznicowej bedzie sie dość mocno lało na podłoge.

Napisano
1)..."Wsumie moje pierwsze wnetrze nad którym siedziałem dłurzej jak 5 min" - dłużej

2)..."Co do szawki przy lustrze" - szafki.

Litości!

a tak w ogóle to ta umywalka wygląda faktycznie jakby była za nisko!

Wcześniejszy post 2 lata temu. Litości!