Łukasz Jaskólski Napisano 16 Lipiec 2003 Napisano 16 Lipiec 2003 Witam wszystkich. To mój debiut na forum. Na razie tylko jedna praca (mam nadzieję , że dobrze ją załączyłem ;) ). Mile widziane wszelkie sugestie. Narazie.
uncle Napisano 17 Lipiec 2003 Napisano 17 Lipiec 2003 on napisal debiut na forum;d a nie w 3d :D pewnie to stary wyjadacz, tj moze nie taki stary bo cos mi ta texturka nie odpowiada dziwna jest troche, owszem jest cala metalowa, ale na calej broni jest to samo, szczerze mowiac przypomina mi to takie stare pistolety na kapiszony:D - byly z identycznego metalu :D
uncle Napisano 17 Lipiec 2003 Napisano 17 Lipiec 2003 no i jeszcze blad natury logicznej?;d jak rozumiem jest to pistolet cos w stylu glocka 17 czyli taki polautomatycnzy, z magazynkiem w raczce (wiem to nie tak sie nazywa ale kazdy wie o co chodzi) i tam na tym magazynku jest tak jakby jakis uchwyt, takie oczko na pasek, jest ono zupelnie nie na miejscu ;D jak mozna przymocowac magazynek do paska?;d
Łukasz Jaskólski Napisano 17 Lipiec 2003 Autor Napisano 17 Lipiec 2003 Cześć. Dzięki za wszelkie uwagi . Z tym spustem to pewnie chodzi teksturę na połączeniu kabłąka spustowego z rękojeścią (powinno byc niewidoczne przejście kolorów ). Co do modelu to wykonałem go na podstawie zdjęć, i wszystko jest jak w oryginale (może poza kolorem). Tak apropos ten pistolet to\" Tetetka\", zaprojektowany przez Tokariewa w mieście Tuła w 1933r. ,produkowany w Polsce w latach 50-tych.Strzela nietypowymi pociskami 7.62mm,niesie na 800 metrów ,przebija większość kamizeleki ma potężnego kopa . A poza tym trzeba mieć duże łapki żeby z tego strzelać Na spodzie magazynka rzeczywiście jest uchwyt, zresztą na dolnej części rękojeści też jest (przyznaje słabo go widać na mojej pracy)- ten zapewne służy do mocowania za pomocą taśmy ,czy łańcucha do paska ( co by nie zgubić ). Teraz o teksturze. Ponieważ założyłem sobie , że pistolet jest w wieku powiedzmy 50 lat ,więc jego powierzchnia powinna być nieco zużyta. Tutaj mocno sugerowałem się zdjęciami różnych starych pistoletów i mój za bardzo od nich nie odbiega.Z waszych opinii wnioskuję ,że popełniłem jakiś błąd w ustawieniach materiału i nie wygląda on dość realistycznie.Postaram się to poprawić. Właściwie to przy tej pracy po raz pierwszy używałem VRAY\'a i pewnie tu coś skaszaniłem. Jeszcze raz dzięki za pomoc . Pozdrawiam i narazie. Wkrótce znowu coś zamieszczę. PS: MAX-uję zaledwie od 4 lat więc chyba nie jestem jeszcze starym wyjadaczem. Myślałem ,że jak dam tytuł TT to wszyscy będą wiedzieć o co chodzi . [killer]:D:D:
Eko Napisano 17 Lipiec 2003 Napisano 17 Lipiec 2003 mi sie podoba, a temat to mi sie skojarzyl z Audi TT :)
Ghost REAKTYWACJA Napisano 18 Lipiec 2003 Napisano 18 Lipiec 2003 ja tez myślałem że to audiTT ale to co zobaczyłem też mi się podoba
Kris_R Napisano 18 Lipiec 2003 Napisano 18 Lipiec 2003 No stary! To się nazywa debiut! :) fajno to wyszło... nie sądzisz, że warto by było dodać trochę rys w bumpie? Skoro ma być taki stary, to pewno niejedno przeżył... tak trzymaj! pozdro :)
Laser Napisano 18 Lipiec 2003 Napisano 18 Lipiec 2003 Bardzo ładny pistolecik. Ludzie, TT-tka faktycznie tak wygląda!!
oxygenn Napisano 18 Lipiec 2003 Napisano 18 Lipiec 2003 TT... moje pierwsze skojarzenie to bylo: Audi TT :D
Misic Napisano 19 Lipiec 2003 Napisano 19 Lipiec 2003 Dla mnie bomba :D Pierwsze skojażenie takie jak wszystkich... Audi :)
Frankot Napisano 31 Lipiec 2003 Napisano 31 Lipiec 2003 TT skojażyło mi się z terminatorem:D tak jakoś bo czekam na ten film:D Dobry pistolet fajnie wygląda, ta teksturka mogłaby byc lepsza, ale sumując jest ok.
Rekomendowane odpowiedzi