jackbed Posted July 17, 2003 Posted July 17, 2003 Witam wszystkich. Podczas instalacji Brazil prosi o katalog \"Root folder\" a tym czasem nie ma go w C:\\3dsmax. Jak mam go w takim razie zainstalować ??? Pomocy !
Guest Karawan Posted July 17, 2003 Posted July 17, 2003 a gdzies masz maxa zainstalowanego? jesli np w D:\\max to root folder to D:\\max, etc.. naprawde nie chce cie od razu krytykowac ale jak nie kumasz takiej rzeczy to lepiej nie zaczynaj sie bawic maxem.... btw: a czy wogole masz maxa zainstalowanego?
jackbed Posted July 17, 2003 Author Posted July 17, 2003 Kochaniutki ! Myślałem że w c:\\max już jest katalog Root i dlatego go nie znalazłem a tym czasem teraz dopiero załapałem że to chodzi o główny katalog Maxa. Masz prawo do krytyki :) ale nie nerwujsja. Dzięki za podsunięcie odpowiedzi. Za to zapraszam Cię na moją stronkę z grafiką 2D www.jb.apl.pl Narazie !
Krzysztof Kucharz Posted August 6, 2003 Posted August 6, 2003 \"\"jak nie kumasz takiej rzeczy to lepiej nie zaczynaj sie bawic maxem\"\" ...nieładnie tak mówić o początkujących...
Guest User190 Posted August 6, 2003 Posted August 6, 2003 Ładnie, nieładnie - uświadomić ktoś go musiał!! ;)
Guest User190 Posted August 7, 2003 Posted August 7, 2003 Heh - wszyscy na Ciebie najeżdżają, a ja nawet nie wiem za co... cosh, możesz mi naprv napisać o co chodziło, bo ash ciekawy jestem, a co do, poparcia... niom, czasem to moshna jush miec dosc takich pytan :-)
Krzysztof Kucharz Posted August 8, 2003 Posted August 8, 2003 Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi.
Recommended Posts