-Dino- Napisano 20 Listopad 2005 Napisano 20 Listopad 2005 Ahoj. Z tego względu że uwielbiam "kosmiczne obrazy" i digital painting postanowilem również spróbować swoich sil w tej dziedzinie. Więc niedawno zainstalowalem paintera 9. Po Androidzie G-7 nadszedl czas na Opla... dlaczego akurat samochód? A no bo uwielbiam projektować samochody:) ...dobra niebędę dalej owijal w bawelne - życzę milego oglądania :-)
RAF Napisano 20 Listopad 2005 Napisano 20 Listopad 2005 Ahoj. :P nie wiem czy tak miało być, czy tak wyszło ale mam odczucie jakby miał 120cm szreokości i 200cm wysokości.......... narysuj też bok :)
Futro Napisano 20 Listopad 2005 Napisano 20 Listopad 2005 w bardzo mily dla oka sposob wykonales szkic, chociaz sam samochod mi sie nie bardzo podoba. Moze sproboj go w jakims ciekawszym ustawieniu narysowac?;P no i te brazowe "skrzydelka" w wersji kolor totalnie zbedne. pzdr.
-Pa6L0- Napisano 20 Listopad 2005 Napisano 20 Listopad 2005 sposób wykonania ładny ale pomysł na światła mi się nie podoba...za nic nie chciałbym takiego samochodu-muchy:/
-Dino- Napisano 20 Listopad 2005 Autor Napisano 20 Listopad 2005 hehehe no wlaśnie moją inspiracją niebyla mucha ;] , no ale wiem że jeszcze ogrom pracy przedemną. Ale myśle że przy waszej pomocy szybko się naucze. :) RAF: hehe no "niemierzylem" ale wiem że jest za wysoki i za wąski, a w trakcie pracy tego blędu niewidzialem. a ten bok namaluje specjalnie dla ciebie:)
miwt Napisano 20 Listopad 2005 Napisano 20 Listopad 2005 no jeszcze raz gratulacje kroku a tak po za tym to jak ci mowilem za waski...zdecydowanie za waski....i te ''skrzydla'' jak ktos wczesniej powiedzial takze nie potrzebne....:)ale dajesz dalej nastepnym razem bedzie jeszcze lepiej:)
m_ak_s Napisano 20 Listopad 2005 Napisano 20 Listopad 2005 szkic wyglada jakbys zrobil mu fotke i chyba stad ta asymetria. w rysunku tez ja mocno widac. proponuje wykorzystac odbicie lustrzane i skopiowac jedna z polowek. pozniej ewentualnie podmalowac. calkiem spoko swiatelko na rysunku... aha i te skrzydla... lepiej jakby ich nie bylo... keep workin' pozdrawiam
miwt Napisano 20 Listopad 2005 Napisano 20 Listopad 2005 m_ak_s...a ja jestem przeciw robieniu odbic...to by bylo pojscie na latwizne:d...umiejetnosc rysunku jest wazniejsza:)
m_ak_s Napisano 20 Listopad 2005 Napisano 20 Listopad 2005 zgadzam sie z toba ze lepiej umiec to narysowac :). ale jesli bryla jest typowo nieorganiczna to jednak brak symetri bardzo rzuca sie w oczy. dlatego zaproponowalem odbicie... :). inna sprawa ze dla wycwiczenia rysunku mozna zastosowac linie pomocnicze i to chyba bedzie lepsze rozwiazanie...
-Dino- Napisano 20 Listopad 2005 Autor Napisano 20 Listopad 2005 no jeśli chodzi o symetrie to raczej wolalbym ćwiczyć ją bez lustra aczkolwiek sztuczka z lustrem jest przydatna wtedy kiedy się chce pokazac odrazu piękną prace...;) . Mimo to dzieki za propozycje. A skrzydelka postaram sie dzisiaj wywalić i niedawać tla.. pozdrówki:-)
m_ak_s Napisano 20 Listopad 2005 Napisano 20 Listopad 2005 no to szacun hehe... fakt faktem jezeli wycwiczysz rysowanie symetrii bedzie to na pewno wieksza satysfakcja niz lustro hehe... pozdro
-Dino- Napisano 20 Listopad 2005 Autor Napisano 20 Listopad 2005 hehe no oto chodzi zeby sie uczyc a nie ulatwiac sobie droge...(?) chyba :? pozdro
Rekomendowane odpowiedzi