Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ahoj.

Z tego względu że uwielbiam "kosmiczne obrazy" i digital painting postanowilem również spróbować swoich sil w tej dziedzinie. Więc niedawno zainstalowalem paintera 9. Po Androidzie G-7 nadszedl czas na Opla... dlaczego akurat samochód? A no bo uwielbiam projektować samochody:)

...dobra niebędę dalej owijal w bawelne - życzę milego oglądania :-)

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ahoj. :P

nie wiem czy tak miało być, czy tak wyszło ale mam odczucie jakby miał 120cm szreokości i 200cm wysokości..........

narysuj też bok :)

Napisano

w bardzo mily dla oka sposob wykonales szkic, chociaz sam samochod mi sie nie bardzo podoba. Moze sproboj go w jakims ciekawszym ustawieniu narysowac?;P

no i te brazowe "skrzydelka" w wersji kolor totalnie zbedne.

pzdr.

Napisano

sposób wykonania ładny ale pomysł na światła mi się nie podoba...za nic nie chciałbym takiego samochodu-muchy:/

Napisano
  • Autor

hehehe no wlaśnie moją inspiracją niebyla mucha ;] , no ale wiem że jeszcze ogrom pracy przedemną. Ale myśle że przy waszej pomocy szybko się naucze. :)

RAF: hehe no "niemierzylem" ale wiem że jest za wysoki i za wąski, a w trakcie pracy tego blędu niewidzialem. a ten bok namaluje specjalnie dla ciebie:)

Napisano

no jeszcze raz gratulacje kroku a tak po za tym to jak ci mowilem za waski...zdecydowanie za waski....i te ''skrzydla'' jak ktos wczesniej powiedzial takze nie potrzebne....:)ale dajesz dalej nastepnym razem bedzie jeszcze lepiej:)

Napisano

szkic wyglada jakbys zrobil mu fotke i chyba stad ta asymetria. w rysunku tez ja mocno widac. proponuje wykorzystac odbicie lustrzane i skopiowac jedna z polowek. pozniej ewentualnie podmalowac. calkiem spoko swiatelko na rysunku... aha i te skrzydla... lepiej jakby ich nie bylo...

keep workin'

pozdrawiam

Napisano

m_ak_s...a ja jestem przeciw robieniu odbic...to by bylo pojscie na latwizne:d...umiejetnosc rysunku jest wazniejsza:)

Napisano

zgadzam sie z toba ze lepiej umiec to narysowac :). ale jesli bryla jest typowo nieorganiczna to jednak brak symetri bardzo rzuca sie w oczy. dlatego zaproponowalem odbicie... :). inna sprawa ze dla wycwiczenia rysunku mozna zastosowac linie pomocnicze i to chyba bedzie lepsze rozwiazanie...

Napisano
  • Autor

no jeśli chodzi o symetrie to raczej wolalbym ćwiczyć ją bez lustra aczkolwiek sztuczka z lustrem jest przydatna wtedy kiedy się chce pokazac odrazu piękną prace...;) . Mimo to dzieki za propozycje.

A skrzydelka postaram sie dzisiaj wywalić i niedawać tla..

pozdrówki:-)

Napisano

no to szacun hehe... fakt faktem jezeli wycwiczysz rysowanie symetrii bedzie to na pewno wieksza satysfakcja niz lustro hehe...

pozdro

Napisano
  • Autor

hehe no oto chodzi zeby sie uczyc a nie ulatwiac sobie droge...(?) chyba :? pozdro