Ardeni Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 Dawno mnie tu nie bylo, ale nie proznowalem i wyskrobalem sobie takie oto autko. Jest to Nissan Skyline jakis tam, ale to jst chyba nie wazne. Brakuje jeszcze tylko okien z boku iswiatel z przodu jak z reszta widac... przyszla kolej na najgorszy rander, ale dam go bo tylko na nim widac swiatla. jeszcze musze popracowac nad metoda oswietlenia tego cuda... p.s. sorki za znaki, ale pisze na macu i nie mam czasu na zabawe w instalowanie jezykow klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 pokaż siatke - shaderki musisz jeszcze poprawić jak jest z modelem to bez siatki za wiele nie da sie powiedziec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 21 Listopad 2005 Autor Share Napisano 21 Listopad 2005 siatka bedzie jutro, na raze piszta jak wyglada teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
himek Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 hmmm - boskie auto wybrales:) szkoda ze juz go nie produkuja:( model fajny - mnie sie podoba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 21 Listopad 2005 Autor Share Napisano 21 Listopad 2005 >>himek Znacie jakieś fajne linki z informami jak zrobić ładne i w miare realne oświetlenie dla tego auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 pokaż siatke :P co do lamp to modeling - co tu za filozofia ;) poszukaj w innych wątkah i zobacz jak to wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 21 Listopad 2005 Autor Share Napisano 21 Listopad 2005 oświetlenie - skylight i inne tego typu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 24 Listopad 2005 Autor Share Napisano 24 Listopad 2005 zapodaje nowe (wczorajsze) rendery i nastepny render, ale z krzywym spojlerem (to pod zderzakiem) , ale to juz jest poprawione wiec nie patrzcie na to. P.S. Ten bajer pomiedzy przyszlymi swiatlami z przodu zaapomnialem wygladzic i wyglada troche nie teges ale to widac z reszta, na to tez nie patrzcie przy komentowaniu. Poajcie jakies linki do tutkow jak zrobic dobre oswietlenie do ladnej scenki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 24 Listopad 2005 Autor Share Napisano 24 Listopad 2005 aha i jeszcze jedno, te dziury pomiedzy klapa a maska so w finalnej wersji poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nobody_Man Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 Ardeni - Wielka prośba! Gdzie do diabła starego dorwałeś ten materiał maski??? Ja pracuje nad własnym wozem (wzorowany na Celice GT4) i mam zamiar lekko stuningować tego gruchota i chciałbym, żeby maska miała taki materiał jak u Ciebie. So please tell me: where did you get that material? BTW. Model jest poprostu świetny i jest kolejnym dowodem na to, że jeśli umieszcze na ttm forum swój, to po prostu zostanie wgnieciony w ziemię :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 Ładne... Podoba mi się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 Ardeni to jest R33, przynajmniej stara sie nim być ;) bok troche inny prawda ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 sikham--> ty go robiles?? :D ardeni zderzak troche krzywy ale poza tym to ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 ty tylko zdjęcie niestety moze jak bede stary imiał dużo wolnego czasu to dojde do czegoś takiego :) (ale sie rozmarzyłem :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 6 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2005 To jest raczej r33, tzn stara się takim byc, bo w czasie modelowania korzystałem głównie z blueprintów i własnej wyobraźni, bo nigdy nie mogę się powsttrzymać od dodania czegoś własnego do tworzonego samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 6 Grudzień 2005 Share Napisano 6 Grudzień 2005 A mnie brakuje tego progu przy nadkolach.. a tak model bardzo ladny. Lakier absolutnie nie dobry:P pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 16 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2005 dawno nic nie robiłem, ale daje taki renderek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 Ładne :) Ale czy przejście pomiedzy kinia maski i światła (jkierunku) nie powinno być płynniejsze(tu tylko sie pytam bo nie wiem :) )?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 za szerokie rowki imo ale fajnie jak narazie - troche ci słupek faluje w okolicach dachu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 Bardzo nieźle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asirephiel Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 Bardzo nieźle... powiedzialbym nawet bardzo, bardzo niezle :D dorzuc jakies renderki z texturkami :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 26 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2005 Renderkow nie będzie, bo od kąd plik z autkiem zajmuje 112 mb i nie da się go naprawić (próbowałem już chyba wszystko) to tak to raczej zostawie.:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi