Janek2000 Napisano 22 Listopad 2005 Share Napisano 22 Listopad 2005 no to zaczynamy zamieszczam 3 dni mojej pracy. mam nadzieję że updaty będą codziennie a tu są wszystkie view porty: http://www.maciejko.pl\jan\laguna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 22 Listopad 2005 Share Napisano 22 Listopad 2005 czemu juz z lakierem :)? pokaz siatke a link nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkStar Napisano 22 Listopad 2005 Share Napisano 22 Listopad 2005 Mało widać, pozatym zdejmij ten lakier (daj jakiś matowy szary kolor) oraz oczywiście siateczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek2000 Napisano 22 Listopad 2005 Autor Share Napisano 22 Listopad 2005 te ja to niewiem ale link działa (w każdym razie u mnie, a tam kolor jest matowy i szary) Specjalnie dla tych którym link niedziała zamieszczam inaczej! ps: lakier dla uatrakcyjnienia wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 22 Listopad 2005 Share Napisano 22 Listopad 2005 UUUUUUUUUUU. Przykro to stwierdzić, ale proponowałbym od nowa. Raczej nie opłaca się poprawiać za duzo roboty by było. Cały bo (przód)za gęsty , niezrozumiała siatka na dachu (wogóle), zderzak do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek2000 Napisano 22 Listopad 2005 Autor Share Napisano 22 Listopad 2005 a co jest niezrozumiałego? dlaczego za gęsty a jak go powinienem zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 23 Listopad 2005 Share Napisano 23 Listopad 2005 Skoro jest za gesta, to chyba powinienes troche rozrzedzic, co nie? Nastepnym razem zapodaj renedry w szarosci, ale bez edgow, to bedzie widac jakies bugi i latwiej bedzie je pokazac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Listopad 2005 Share Napisano 23 Listopad 2005 Niechciał ym żębyś mnie źle odebrał ale BUBU ma racje - za duzo będziesz się męczył jeśli chcesz to poprawiać - uwierz - najlepiej jak na początku przerobisz jakis tutorial na temat modelowania samochodu to powinno pomóc. Proponuje np ten videotutorial jednego z naszych userów : http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=20890 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek2000 Napisano 23 Listopad 2005 Autor Share Napisano 23 Listopad 2005 hmm dzięki za tutka ale mam lepsze i nadal nic niepomaga (mało talentu poprostu mam). za gęsta nie za gęsta spróbujemy ją rozrzedzić zobaczymy co będzie. prosił bym jednak o to abyście byli bardziej dokładni (co poprawić a co zostawić) jeżeli można oczywiści będe twardy i będę kontynuował swój projekt i postaram się go ukończyć (chyba że mnie sesja zastanie) ps. to jest moje drugie podejscie do pojazdu (tamte nieukończone) więc można powiedzieć że jest to mój pierwszy tak duży projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Listopad 2005 Share Napisano 23 Listopad 2005 Proponuje np ten videotutorial jednego z naszych userów : http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=20890 hahaha to sie usmialem :D hmm dzięki za tutka ale mam lepsze i nadal nic niepomaga (mało talentu poprostu mam). tu sie jeszcze bardziej usmialem zrob jak bubu pisze nie lam sie jak nie wychodzi ja nie mam talentu ale klika nie udanych projectow i coraz lepiej to wyglada :) zaczniesz kilka razy od nowa a zobaczysz ze beda efecty pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek2000 Napisano 24 Listopad 2005 Autor Share Napisano 24 Listopad 2005 no i takiego posta potrzebowałem dzięki nielot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi