Taras Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 Kuheka dla faceta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 Witam Zeby nie bylo cacy to przyczepie sie do widoku za oknem HeHe Ale tak serio fajna kuchnia i fajny jest detali. Super sa krzeselka. Czy te rozblyski ze swiatel na suficie sa dodane w PS? i jeszcze jedna rada jak juz dajesz glossiness to dawaj duze wartosci Subdivs (ja daje okolo 30) fakt ze sie bedzie renderowac wiecej ale efekt jest fajniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 ładnie, ten rednerek nawet bardzo ładny: http://img518.imageshack.us/my.php?image=kitchen000065dj.jpg Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 bardzo ładnie, coraz lepiej. trzeci naprawde dobry. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 super. W czym renderowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtdaddy Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 świetne bardzo mi się podoba :) (takie głupie pytanie - czy ten stół to on ma być taki kanciasty? ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 Jak dla mnie twoje najlepsze pracki, podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryjas Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 a ja mam juz troche dosc ze w swiatłach ies ta poswiata jest taka ostra i ze wzorkiem... przyjżałem sie ostatnio wszelkim halogenom i rzadko ktore takie mają... jak dla mnei wypasne sa renderki ale swiatlo mimo ze daje jakies efekty nijak sie ma do rzeczywistosci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taras Napisano 24 Listopad 2005 Autor Share Napisano 24 Listopad 2005 DzEki wszystkim kto wzruczil uwage. -Mario , dodacz sabdivs na materiale to zamordowacz kompjuter , ja kiedy wlAczm disples, Max zamyka okno i proszi napisacz list. Mam szary kolory w okne, jestem zmuszony wszystki renderki prawicz w PS, rozblyski tez. Staramsie oszczEzacz na poligonah , dlja tego stOl jest takij konczasty. V-ray ,LM dlja mnie jest na razie lepszy od fotonOw , ze wzglEdy czas-jakoszcz. Do usluszenija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terminator3D Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 Twoje pracki stoją na naprawdę wysokim poziomie (tylko pozazdrościć) - ta również :-) Tak trzymaj Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi