Napisano 24 Listopad 200519 l Witam Zeby nie bylo cacy to przyczepie sie do widoku za oknem HeHe Ale tak serio fajna kuchnia i fajny jest detali. Super sa krzeselka. Czy te rozblyski ze swiatel na suficie sa dodane w PS? i jeszcze jedna rada jak juz dajesz glossiness to dawaj duze wartosci Subdivs (ja daje okolo 30) fakt ze sie bedzie renderowac wiecej ale efekt jest fajniejszy.
Napisano 24 Listopad 200519 l ładnie, ten rednerek nawet bardzo ładny: http://img518.imageshack.us/my.php?image=kitchen000065dj.jpg Pozdrawiam
Napisano 24 Listopad 200519 l świetne bardzo mi się podoba :) (takie głupie pytanie - czy ten stół to on ma być taki kanciasty? ;) )
Napisano 24 Listopad 200519 l a ja mam juz troche dosc ze w swiatłach ies ta poswiata jest taka ostra i ze wzorkiem... przyjżałem sie ostatnio wszelkim halogenom i rzadko ktore takie mają... jak dla mnei wypasne sa renderki ale swiatlo mimo ze daje jakies efekty nijak sie ma do rzeczywistosci...
Napisano 24 Listopad 200519 l Autor DzEki wszystkim kto wzruczil uwage. -Mario , dodacz sabdivs na materiale to zamordowacz kompjuter , ja kiedy wlAczm disples, Max zamyka okno i proszi napisacz list. Mam szary kolory w okne, jestem zmuszony wszystki renderki prawicz w PS, rozblyski tez. Staramsie oszczEzacz na poligonah , dlja tego stOl jest takij konczasty. V-ray ,LM dlja mnie jest na razie lepszy od fotonOw , ze wzglEdy czas-jakoszcz. Do usluszenija.
Napisano 24 Listopad 200519 l Twoje pracki stoją na naprawdę wysokim poziomie (tylko pozazdrościć) - ta również :-) Tak trzymaj Pozdro