WIERZBA Posted July 18, 2003 Share Posted July 18, 2003 Witam Temat oklepany - modelowanie samochodu - ale to mój pierwszy obiekt takiego typu i pierwszy post . muszę więc potrenować . Wszelkie uwagi mile widziane. Zamierzam zrobić model fiata 126p po małych przeróbkach . Nie chcę się koncentrować na \"śrubkach\" tylko na technice modelowania .:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo Posted July 18, 2003 Share Posted July 18, 2003 witam pierewszego uzytkownika... po pierwzze....zmniejsz avatara do 100x100...po drugie jaka chcesz robic technika ten sammochod?? pozdr[piwo] Link to comment Share on other sites More sharing options...
glaeken Posted July 19, 2003 Share Posted July 19, 2003 ... a po trzecie to nie te forum oczywiście chodzi o dział - miałem zły dzień i język mi się plątał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User190 Posted July 19, 2003 Share Posted July 19, 2003 Forum dobre, tylko dział nie ten, jesli chcesz doszkolić się w modelowaniu!! A jesli zamierzasz zrobic z tego animkę to najpierw popracuj nad modelem w innym dziale, a później wróć do tego topica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts