Napisano 27 Listopad 200519 l Witam Jak zwykle mam jakies problemy, jestem cienki z php i js wiec zaczełem szukac na necie juz gotowego systemu komentarzy wiecie o co loto pewnie, no i nic, moze nie umiem szukac jezeli tak to obluzgajcie mnie ale jak mozecie dajcie linka jak oczywiscie znacie do czegos takiego, pomoże ktos??? Pozdro.
Napisano 28 Listopad 200519 l wlasciwie to nie wiem o co chodzi:D O księge gości, o coś a la blog, o forum? przydałoby sie sprecyzować:D
Napisano 28 Listopad 200519 l kolegaalek naprowadził mnie na pewiwn trop :) - skrypt do tego systemu to będzie właściwie księga gości - niczym się praktycznie nie różni, możesz poszukać gdzieś guest book i zrobić na swoej stronie. Ewentualnie możesz też zapytać Adka.
Napisano 10 Grudzień 200519 l Autor nie chcąc zasmiecac forum moimi problemami, pstanowilem tu zapytac was czy znacie powód dla którego IE (jak zawsze) w czasie wyswietlania strony w , który jest na tyle duzy ze potrzebuje suwaka tworzy 2 suwak poziomy który do nieczego nie jest porzebny a baaardzo ale to bardzo psuje wyglad, znacie rade na to oto przyklad o co mi chodzi, dziala nie poprawnie wyłacznie na IE http://www.ketrzyn.mm.pl/~krzadczyk/Untitled-1.html [EDIT] Juz nie ważne problem roziązany [/EDIT]