TrojkaT Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 Niemiecka firma Scanline bedzie wypuszczala swoj produkt. Flowline bedzie podobny do Reaflowa i bedzie dzialal z 3ds max ;) http://www.flowlines.info/taskforce.html Koniecznie zobaczcie clip gallery niesamowite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 Stare - jeszcze za czasów ostatniej bitwy dawałem link gdy chodziło o tworzenie powierzchni oceanu w wątku jednego z userów. Ale to jest news opisany w taki sposób jaki mi pasuje - wszystko ładnie i czytelnie a nie jakies fajerwerki lub totaly brak opisu ;) Co do silnika to rzeczywiście powala ale nie na nasze kompy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 A jakie toto ma wymogi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 to nie wyszło i nie prędko wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 Już się zorientowałem, ale zapowiada się nieźle. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 no no filmiki wyśmienite :D ciekawe kiedy to wyjdzie i jak będzie działało w praktyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi