Napisano 29 Listopad 200519 l Witam mam nagrywarke nec dvd-rw nd-3540a i nie moge nagrac zadnej plyty :( kiedys (kilka miesicy temu) jak mialem normalna nagrywarke(cd-rw) wszystko bylo w porzo w nero dawalm pliki ktore chce zapisac wkladalem czysta plyte i jazda a teraz jak chce nagrac na plyte to przed samym nagraniem pojawia sie okno gdzie chce nagrac obraz tych plikow ktore ja chce nagrac na plytce, i nie moge nagrac tych danych na cd tylko obraz na dysk :(:(:( jak cos nie kumacie dam obrazki :) help bo szalu dostaje dysk prawie pelny i nie wiem co zrobic aha jakby mialo roznice to chce nagrac na plytach-->cd-r 700mb TITANUM pozdro
Napisano 29 Listopad 200519 l hemmmmm a zmien oprogramowanie na inne i bedzie oki doki bo nero dziwne rzeczy czasem robi...
Napisano 29 Listopad 200519 l odinstaluj nero wyczysc rejestr zainstaluj na nowo nero no i jak masz taką opcje to w biosie reset configuration data (jakos tak) Jak masz nero i np Roxio do nagrywania to jeden z nich wywal nero nie nawidzi rywalizacji i gryzie sie z innymi dodam ze anytwirusy są szkodliwe na nagrywanie jak masz to wyłącz
Napisano 30 Listopad 200519 l Autor ok tak zrobie bo na innych programach dziala :) dzieki za help pozdro