Napisano 30 Listopad 200519 l taki tam pokoik.nie wiem co ze scianami zrobic. bez obrazkow puste a z nimi tez tak sobie:/. z modelowniem ciezko u mnie wiec od razu wyjasnie ze to dziwne z prawej to ma byc lampa;)
Napisano 30 Listopad 200519 l Ten noise na renderze to zamierzony efekt jest? lampa w swej dziwnosci nawet fajna...ale czemu zarowno obrazek jak i cala tapeta na scianie gdzie on dynda to bokiem sa?
Napisano 30 Listopad 200519 l A czy przypadkiem światło które wpada ptrzez okno nie jest pod jakimś zlym kontem. A raczej na pewno jest-tak długie smugi światła były by przy zachodzącym słońcu-a wtedy nie były by tak jasne :)
Napisano 30 Listopad 200519 l Autor noise nie jest zamierzony. na razie to tylko probne rendery bo troche jeszcze planuje poprawic. kilka rzeczy jest nei dorobionych i obrazki na scianie moze sie zmienia bo ciezko wybrac cos do tej tapety:( jmtm00 nie rozumiem tego:''ale czemu zarowno obrazek jak i cala tapeta na scianie gdzie on dynda to bokiem sa?'' MaGuu-swiatlo jest pod dziwnym kontem. za nisko , ale na razie dla sprawdzenie czy sa dobrze ustawione parametry. bedzie wyzej:) moze tez sie zabiore za render nocny bo poczatkowo wlasnie tak mialo byc. nie wiem tylko czy z motyka na slonce sie nie porwe :)
Napisano 30 Listopad 200519 l Ta tapeta mi nie pasuje.. powoduje ze wszystko sie ze soba zlewa.. moze wybladzilbys to zdeczka?
Napisano 30 Listopad 200519 l 7gaga: http://www.max3d.pl/forum/attachment.php?attachmentid=26847&d=1133309923 obrazek wiszący na ścianie powieszony jest bokiem :] [+] Marcin: no właśnie :D
Napisano 30 Listopad 200519 l Autor nie rozumiem o co chodzi z tym bokiem:) no naprawde.. ze co z nim jest? co tzn 'bokiem' edit: no trzeba bylo od razu ze pion a nie poziom i by bylo wiadomo;)
Napisano 30 Listopad 200519 l Dla Tweetego chyba chodzilo o to ze obrazek leżącej dziewczyny na scianie jest powieszony dobrze ale powinien byc poiweszony bokiem , tak zeby wygladal jak normalny portret ;]
Napisano 30 Listopad 200519 l Ta zielonkawa tapetke mozesz wywalic :P i do tego zly wzorek ;] mozesz tez wywalic te dwie ogromne skorupy od orzecha. Lampa jest ciekawa :) Popracuj nad texturami dopasowujac je do pozostalych obiektow w scenie i nie mieszaj styli. powodzenia :)
Napisano 30 Listopad 200519 l Autor SiemeN, nie wiem co za zielonkawa tapetka i zly wzorek.chodzi o sciany czy obrazki? jesli chodzi o obrazki na scianie to jeszcze beda zmieniane, obracane itp.:) marcin- to jest normalny portret lezacej osoby;) dzieki za uwagi edit: kolejne 2 obrazki.
Napisano 1 Grudzień 200519 l Miska na stole juz lepsza :) Czy nie przyszlo ci do glowy, aby usunac ta tapete? I ten regal ;] dla dwoch wazonow nie ma potrzeba by go trzymac. Psuje efekt i ma zla kolorystyke.
Napisano 1 Grudzień 200519 l Autor zastanowie sie nad tym.wyrzucenie regalu to moze nie jest zly pomysl albo wyprobuje zmiane materialu. tylko zostanie pusty pokoj;). do tapety juz mi oko przywyklo;) troche za ciemno sie zrobilo:/ po zmianie swiatla...
Napisano 2 Grudzień 200519 l Autor materialy do poprawy. na razie zmiany male w aranzacji. pusto napolkach ale glosnikow nei mam na razie cierpliwosci modelowac...;)
Napisano 2 Grudzień 200519 l Autor wiem kome, jest za ciemno:( poprawie jak sie uda. a moze mi ktos powiedziec jak sie pozbyc plam na scianie (nie mam na mysli tapety ;))??
Napisano 2 Grudzień 200519 l A ja bym tu więcej dzikości dodał to wszystko jest zabardzo uporządkowane. Dlaczego w pokoju nie może być lekkiego bałaganu albo jak już ma być pożądek to więcej rzeczy w stylu lampy- takich dziwnych lekko. Co do tapety to jest jednak zbyt krzykliwa ja bym nie chiał mieć takiej w pokoju, nawet jeżeli miałby by to być pokój do libacji alkoholowych...