Jump to content

tekstury drzew

michał

Recommended Posts

Witam szanowne zgromadzenie poraz pierwszy. I na wstępie przepraszam jeżeli moje pytanie będzie:lamerskie/nie na miejscu/niestosowne/głupie/Smieszne*

Jestem architektem i raczej początkującym grafikiem. Ostatnio z nadmiaru wolnego czasu zająłem sie \"produkcją\" dodatków do mojej jedynej i ukochanej gierki - Flight Simulator. I tutaj prosba do Państwa. Szukam textur/ bilbordów/parawanów (nie wiem jak to fachowo nazwać) drzew, najchetniej właściwych dla naszego klimatu. Nie muszą to być wysokie rozdzielczości ale byłoby super gdyby były one wyodrębnione tzn z tłem w jednym kolorze. Szukałem po sieci i w/w linkach ale z mizernym wynikiem.

Z góry dziekuję za każdą podpowiedź i radę.

pozdrawiam.Michał [pomocy]

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Znowu mam honory powitać nowego użytkownika Forum - Więc witam serdecznie i mam nadzieję ,że będziesz tu często zaglądał.

A co do pytania - podam najprostrzy sposób na świecie - www.google.pl - i w wyszukiwarce grafiki wpisz \"tree\".

Pozdrawiam.[piwo]

jest taka malutka ksiazeczka helionu (nie mam pojecia czy jeszcze dostepna- jest strasznie stara) do dosowej wersji 3d studio w calosci temu poswiecona. czasem na allegro ja widuje za jakies 2 zeta. a jesli nie znajdziesz to pozostaje photoshop... :):):)