michał Posted July 19, 2003 Share Posted July 19, 2003 Witam szanowne zgromadzenie poraz pierwszy. I na wstępie przepraszam jeżeli moje pytanie będzie:lamerskie/nie na miejscu/niestosowne/głupie/Smieszne* Jestem architektem i raczej początkującym grafikiem. Ostatnio z nadmiaru wolnego czasu zająłem sie \"produkcją\" dodatków do mojej jedynej i ukochanej gierki - Flight Simulator. I tutaj prosba do Państwa. Szukam textur/ bilbordów/parawanów (nie wiem jak to fachowo nazwać) drzew, najchetniej właściwych dla naszego klimatu. Nie muszą to być wysokie rozdzielczości ale byłoby super gdyby były one wyodrębnione tzn z tłem w jednym kolorze. Szukałem po sieci i w/w linkach ale z mizernym wynikiem. Z góry dziekuję za każdą podpowiedź i radę. pozdrawiam.Michał [pomocy] Link to comment Share on other sites More sharing options...
STANEK Posted July 19, 2003 Share Posted July 19, 2003 Znowu mam honory powitać nowego użytkownika Forum - Więc witam serdecznie i mam nadzieję ,że będziesz tu często zaglądał. A co do pytania - podam najprostrzy sposób na świecie - www.google.pl - i w wyszukiwarce grafiki wpisz \"tree\". Pozdrawiam.[piwo] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Karawan Posted July 19, 2003 Share Posted July 19, 2003 w maxie są albo przez symbion max albo inne temu podobne Link to comment Share on other sites More sharing options...
bor Posted July 19, 2003 Share Posted July 19, 2003 jest taka malutka ksiazeczka helionu (nie mam pojecia czy jeszcze dostepna- jest strasznie stara) do dosowej wersji 3d studio w calosci temu poswiecona. czasem na allegro ja widuje za jakies 2 zeta. a jesli nie znajdziesz to pozostaje photoshop... :):):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts