soshka.cg Napisano 20 Lipiec 2003 Share Napisano 20 Lipiec 2003 Na początku witam wszystkich . To jest mój pierwszy post na tym forum więc się może przedstawię. Nazywam się Sebastian mieszkam w Dzierżoniowie a Maxem właściwie dopiero zaczynam się bawić stąd odrazu taki temat mojego posta. Zrobiłem sobie źdźbło trawy oraz kawałek terenu następnie gdy używam scattera i wskazuję distribution obiect to zamiast na wskazanym obiekcie moja trawa układa się pod nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pabulo Napisano 20 Lipiec 2003 Share Napisano 20 Lipiec 2003 prawdowpodobnie masz zle ustawiony pivot point z zrodlowym modelu zdziebelka zaznacz sobie go i w edit mesh przesun odpowiednio wszystkie vertices do gory i bedzie ok wogole poczytaj sobie w helpie o scatterze i dowiedz sie co to jest pivot point i zrozumiesz dlaczego tak masz chyba ze juz wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 21 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2003 ok :D Już wiem co jest grane [uczeń] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi