Napisano 9 Grudzień 200519 l Niezle to wyglada Taras!:cool: Zdradzisz ile za to Ci zaplacą ? Ja stawiam (jezeli to inwestor zagraniczny - zachodni) to bedzie cos w poblizu 1500-3000 $... jestem ciekaw odpowiedzi. :rolleyes: Pozdrawiam!
Napisano 9 Grudzień 200519 l Koncepcja z drewnem nie do końca mi się podoba;] Bardziej widziałbym tutaj jakieś dekoracyjne tynki i ewentualnie jakieś drewniane wstawki;] To tylko moje skromne zdanie. Rendering naprawdę świetny!;) Pozdrawiam i przyłączam się do pytania Bonifatz'ego:)p
Napisano 9 Grudzień 200519 l fajnie te drewno troche z monotonne ale moim zdaniem lepsze od szrych scian. mam w domu prawie identyczny model statku tylko ze sleejany wlasnymi rekami:]
Napisano 9 Grudzień 200519 l Gdyby nie lampa pod sufitem bylo by super, a tak jest super z minusem. ;)
Napisano 9 Grudzień 200519 l Autor Ja pracuje za rozrahunku 4$za m2, design i wizualizacja. Tehnicne rysunki (elektryka, planpudlogi, falsz stiany, etc.) 2$/m2. Nadzor 50$ za dzien. Taki ceny na mojej firme. Na sCianah to nie drzewno to jest dekoratyvny tynk pod strukture drzewa. W pokoju jest dwa okna i strona jest sloneczna, swiatla wystarcza dlja szaryh stjan, i bjuro wyszlo takie dla prawdiwego faceta-brutala.