Napisano 10 Grudzień 200519 l moze w bedziecie wiedziec? warte to cos ? allegro jest zalane odtwazakami z rqadyjkiem w srodku 1Gb pamieci za 300zl.. skusil sie ktos na to coc? warto wyrzucac 3papierki na to?
Napisano 10 Grudzień 200519 l ja tam mam kumpli którzy maja po 120-130zl (256-512mb ram zalezy) i jest calkiem niezle...nic wielkiego ale stosunek jakosc/cena jest idealny:) pozdro... ja wiem ze dobrze by bylo miec jakiegos creativa ale hehe kazdy wie
Napisano 10 Grudzień 200519 l Autor no wlasnie jakosc cena, potrzeba mi go zeby sobie w autobusie/pociagu posluchac a nie niewiadomo jakikich audiofilskich utworow, tylko czy mi sie nie rozleci w kieszeni albo nie ebdzie sie resetowal co 5sec :)
Napisano 10 Grudzień 200519 l Tylko czy to musi byc 1gb. Z doswiadczenia wiem, ze nigdy nie wysluchalem wszystkiego tego co nagralem na mala plytke cd, ktora miesci 210mb. A mialo sie i dlugie wyprawy. Pozatym lubie dlugie utwory zajmujace niejednokrotnie ok. 10mb. 512mb to juz dosc duzo i napewno starczy. A w takim wypadku polecam iPod'a Shuffle. Male to jak cholera, mozna nawet na szyi nosic. Ale nie ma radia. :/ Niektorzy twierdza, ze wada jest to, ze nie ma zadnego wyswietlacza, ale sam mam wyswietlacz w odtwarzaczy i wogole go nie uzywam. :D http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76586495
Napisano 10 Grudzień 200519 l mam samsunga takiego: i niezachwalając obłudnie musze powiedzieć że jeśli chodzi o jakość dźwieku to jest poprostu wyzsza szkoła jazdy... miałem pare plejerków ale samsung jakościa wyjściową zostawia konkurentów w tyle :) mam nadzieje ze sie przyda opinia ;) pozdrówki
Napisano 11 Grudzień 200519 l Ja mam takiego: KLIK, wersję 512 mb (na allegro za ok. 230 zł chodzą). Z radia do tej pory nie korzystałem, za to jako odtwarzacz/dyskietka sprawuje się super, zwłaszcza za te pieniądze.
Napisano 11 Grudzień 200519 l no ten SlimP3clasci jest ponoc dobry, taki wynikalo z testu w chipie ale jak jest naprawde to nie wiem