bartq Napisano 21 Lipiec 2003 Share Napisano 21 Lipiec 2003 Witam przed chwila cos przez przypadek nacisnalem i zniknal mi w maksie ten toolbar po prawej stronie. Czym mozna go odzyskac? W maksie 4 ukrywalo sie go chyba klawiszem z jakas liczba ale w 5 wiele skrotow sie pozmienialo i nie wiem czym go wlaczyc :( Revert to startup layout tez nie pomaga, wogole nigdzie nie moge znalezc opcji zeby go wlaczyc/wylaczyc [pomocy] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 21 Lipiec 2003 Share Napisano 21 Lipiec 2003 moze sproboj CTRL-X - to jest tak zwany \'expert mode\' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartq Napisano 21 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2003 Nie, to nie byl expert mode, poprostu wszystko jak w defaultowym layoucie tylko bez tego menu po prawej... Ale wystarczylo wlaczyc jeszcze raz maksa:] Wogole cos sie z kompem dzieje, moze to przez te upaly [lol2] - w ciagu 10 minut max sam sie wylaczyl, wlaczylem, po chwili komp sie zresetowal i uszkodzilo mi plik .max :| a po uruchomieniu kompa i maksa znimimalizowalem go i juz nie bylo menu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi