Napisano 13 Grudzień 200519 l Witam! To mój pierwszy post i pierwszy nowy temat. Chcialbym aby wrzucac tu prace o tematyce star warsowej, komentować itd. Rysuje sporo i głównie w tej tematyce dlatego moje prace beda wlasnie tutaj. Na sam poczatek Mistrz Yoda. Tablet + PS. Tlo czarne... ale jesli macie propozycje co by moglo sie znalezc tam...daleko za Yoda to dobrze. A moze umiescis go w jakiejs scenerii..hmmm.. Albo po prostu nic nie robic :D .. Komentujcie
Napisano 13 Grudzień 200519 l nie jesteś czasem obi- wanem z digartu.pl? mistrz joda miły całkiem, ale tło byś chociaż kolorowe dał- czarne nieciekawie wygląda:p Ubranie troche odstaje.
Napisano 13 Grudzień 200519 l CzAk1 -> tak i zrobić z tego tandetną tapetę na którą nawet maniacy nie zwrócą uwagi :] Obiwan00 -> może w takiej scenerii jak na refce był ? Fajowy Yoda ale szkoda, że mało inwencji własnej. Świat SW jest pełen przecie niezobrazowanych wątków, które aż czekają, żeby zostać zmaterializowane :)
Napisano 13 Grudzień 200519 l fajny yoda bardzo, tylko wlosy mogly by byc bardziej jednolite puszyste bop teraz jest tak troche luzem wlosek po wlosku a co do tla to generalnie wg. mnie wystarczy zrobic jakies niekonkretne w odcieniach szarawych ew. zlamanych zielenia/niebieskim i troche rzucic tego na postac, w koncu to yoda jest tematem rysuna :] pzdr
Napisano 14 Grudzień 200519 l Autor nie jesteś czasem obi- wanem z digartu.pl? mistrz joda miły całkiem, ale tło byś chociaż kolorowe dał- czarne nieciekawie wygląda:p Ubranie troche odstaje. Hmm.. mam konto na deviantart.com. Na digart.pl nie. Dzieki wszystkim za uwagi. Ale skupialem sie na portrecie Yody, dlatego inwencji wlasnej tu nie ma... Patrzylem na fotke i z czasem stworzylem te prace.. A tło..hmm no wlasnie nadal nie wiem. Co do wlosow. Yoda mial wlasnie przerzedzone wloski. Moim zdaniem wyszly super i lepiej byc nie mogly.
Napisano 14 Grudzień 200519 l CzAk1 -> tak i zrobić z tego tandetną tapetę na którą nawet maniacy nie zwrócą uwagi :] Co ty!...Luz kafelki mieli XD Jakiś marmur coś ten...Lamkpa z IKEI i już sceneria z Gwieznych Wojen jak sie patrzy. Ja widziałem Filmik amatorski a'la SW i tam koleś miał owiniętą wokół pasa rure od odkurzacza...więc kafelki bendą spoko na taką okazje;)
Napisano 15 Grudzień 200519 l fajny ten yoda, tylko cos mi sie zdaje, ze z oczami mu sie cos nie tak dzieje ;-) no i imho jego lewe (czyli na rysunku prawe) ucho wydaje sie wyrastac z luku brwiowego, co chyba jest nieprawda;-) to ja jak znajde czas to tez cos swojego wrzuce z tej tematyki:] pozdrawiam fana;-)
Napisano 15 Grudzień 200519 l Autor Hmmm... rzeczywiscie! Musze dodac malukta kreseczke zeby nie zlewalo sie to jego lewe ucho z lukiem brwiowym. Ale roznica swiatlocienia jest tam malutka dlatego tak sie "zlało" hehe... Oczka są okej...nie ma sie co w nich doszukiwac. Yoda zeza nie mial, u mnie tez nie ma. Wylupiaste oczka ale okej. No i oczywiscie czekamy na prace star warsowe Gildor!
Napisano 18 Grudzień 200519 l Autor Myslalem nad stworzeniem jakiejs bitwy kosmicznej. Narysowany mysliwiec ARC-170 juz mam. Oto on: [/url] Chcialbym go umiescic w takiej oto scenerii. W tle jest planeta coruscant, slonce pieknie oswietlajace wszystko z lewego gornego rogu. Mnostwo wybuchow i strzalow. Bedzie niezle. Ale jak macie sensowne pomysly zeby cos dodac lub ujac to piszcie. Oto szkic sceny: No i planuje to zrobic calkiem sporych rozmiarow. Czekam na komenty i propozycje.
Napisano 18 Grudzień 200519 l Autor Hmm? W jakim sensie bananowaty? Wiesz jak wyglada arc-170? On ma taki masywny przod... Ale chodzi mi glownie o scene, a nie o sam mysliwiec. On bedzie jeszcze odpowiednio doswietlony w scenie.