Napisano 14 Grudzień 200519 l Witam wszystkich. Poniżej prezentuję mój model Audi. Nie robiłem go z myślą o wykorzystaniu gdziekolwiek, traktuję go jako ćwiczenie z zakresu modelowania. Opinie mile widziane
Napisano 14 Grudzień 200519 l materialy leza swiatlo tez i fele:p...za bardzo bugow nie widac przez to..popracuj jeszcze nad scenka:)
Napisano 14 Grudzień 200519 l Zgadzam się miwt - materiał ni za fajny i oświetlenie też. Ale jeżeli chodzi o modeling to nie ma sięczego czepaić zabardzo. Ujecei tyłu wysżło nawet nawet. Ale jeżeli to trening to ok:)
Napisano 14 Grudzień 200519 l I ja zgadzam się z kolegami... Model może być, choć niewiele widać przy tym oświetleniu... Material - kiepsko... Najgorzej z tego wszystkiego wyglądają koła. Wymodeluj felgi, nie nakładaj tektury felg na jakiś tam plane czy cylinder... :-P powodzenia...
Napisano 15 Grudzień 200519 l Felgi wymodeluj, a nie teksture rzucasz ;]. Slabo z materialami i scena. Pokaz siatki i wyrenderuj od nowa ;p. Pzdr
Napisano 15 Grudzień 200519 l Model jest dobry. Popraw tylko oświetlenie i tekstury oraz daj inny render bo z tego za dużo nie można wywnioskować...
Napisano 16 Grudzień 200519 l modelik moze byc ładny choc za małe rendery i dziwne ujecia by to stwierdzic nie mniej jednak cały render obniza walory pracki ;) popracuj jeszcze nad renderingiem jesli masz czas.
Napisano 23 Grudzień 200519 l Autor dzieki za uwagi, popracuje nad renderingiem. Jakiego renderera najlepiej do tego uzyc? Ja korzystam z Mental Ray. Pozdrawiam.
Napisano 23 Grudzień 200519 l Autor co do felg to oczywiscie ze sa wymodelowane, problem lezy w renderingu i oswietleniu.
Napisano 24 Grudzień 200519 l Jejuuu znowu TTka tzn. zaś... ;P Ogolnie jest OK!!! :) Fele do "przebudowy" wg mnie...
Napisano 27 Grudzień 200519 l Hehe, tez kiedys zrobilem TT :) kuleja materialy i render. zabily w miare poprawny modeling.