Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich. Poniżej prezentuję mój model Audi. Nie robiłem go z myślą o wykorzystaniu gdziekolwiek, traktuję go jako ćwiczenie z zakresu modelowania. Opinie mile widziane

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

materialy leza swiatlo tez i fele:p...za bardzo bugow nie widac przez to..popracuj jeszcze nad scenka:)

Napisano

Zgadzam się miwt - materiał ni za fajny i oświetlenie też. Ale jeżeli chodzi o modeling to nie ma sięczego czepaić zabardzo. Ujecei tyłu wysżło nawet nawet. Ale jeżeli to trening to ok:)

Napisano

I ja zgadzam się z kolegami... Model może być, choć niewiele widać przy tym oświetleniu... Material - kiepsko... Najgorzej z tego wszystkiego wyglądają koła. Wymodeluj felgi, nie nakładaj tektury felg na jakiś tam plane czy cylinder... :-P powodzenia...

Napisano

Felgi wymodeluj, a nie teksture rzucasz ;]. Slabo z materialami i scena. Pokaz siatki i wyrenderuj od nowa ;p. Pzdr

Napisano

Model jest dobry. Popraw tylko oświetlenie i tekstury oraz daj inny render bo z tego za dużo nie można wywnioskować...

Napisano

modelik moze byc ładny choc za małe rendery i dziwne ujecia by to stwierdzic nie mniej jednak cały render obniza walory pracki ;) popracuj jeszcze nad renderingiem jesli masz czas.

Napisano
  • Autor

dzieki za uwagi, popracuje nad renderingiem. Jakiego renderera najlepiej do tego uzyc? Ja korzystam z Mental Ray. Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

co do felg to oczywiscie ze sa wymodelowane, problem lezy w renderingu i oswietleniu.

Napisano

Hehe, tez kiedys zrobilem TT :) kuleja materialy i render. zabily w miare poprawny modeling.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.