Browar Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 Witam wszystkich. Poniżej prezentuję mój model Audi. Nie robiłem go z myślą o wykorzystaniu gdziekolwiek, traktuję go jako ćwiczenie z zakresu modelowania. Opinie mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 materialy leza swiatlo tez i fele:p...za bardzo bugow nie widac przez to..popracuj jeszcze nad scenka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powelt Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 Zgadzam się miwt - materiał ni za fajny i oświetlenie też. Ale jeżeli chodzi o modeling to nie ma sięczego czepaić zabardzo. Ujecei tyłu wysżło nawet nawet. Ale jeżeli to trening to ok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yooshi Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 I ja zgadzam się z kolegami... Model może być, choć niewiele widać przy tym oświetleniu... Material - kiepsko... Najgorzej z tego wszystkiego wyglądają koła. Wymodeluj felgi, nie nakładaj tektury felg na jakiś tam plane czy cylinder... :-P powodzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 Felgi wymodeluj, a nie teksture rzucasz ;]. Slabo z materialami i scena. Pokaz siatki i wyrenderuj od nowa ;p. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 Model jest dobry. Popraw tylko oświetlenie i tekstury oraz daj inny render bo z tego za dużo nie można wywnioskować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 modelik moze byc ładny choc za małe rendery i dziwne ujecia by to stwierdzic nie mniej jednak cały render obniza walory pracki ;) popracuj jeszcze nad renderingiem jesli masz czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browar Napisano 23 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2005 dzieki za uwagi, popracuje nad renderingiem. Jakiego renderera najlepiej do tego uzyc? Ja korzystam z Mental Ray. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browar Napisano 23 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2005 co do felg to oczywiscie ze sa wymodelowane, problem lezy w renderingu i oswietleniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powelt Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 Jak dobrze ustawisz to i scanline:P ale V-raya polecam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 Jejuuu znowu TTka tzn. zaś... ;P Ogolnie jest OK!!! :) Fele do "przebudowy" wg mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 Hehe, tez kiedys zrobilem TT :) kuleja materialy i render. zabily w miare poprawny modeling. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi