Scatmax Napisano 22 Lipiec 2003 Napisano 22 Lipiec 2003 Witam! Tak ostanio nic nie robilem w CG ciagle tylko swoj olowek trenuje(nie mam na razie skanera wiec nie mam jak pokazac co tam wyskrobalem:().Wczaraj wpadl mi do glowy taki chory pomysl zeby sobie narysowac ten rysunek no i narysowalem:).Pozniej pojawil sie tez pomyslek zeby to wymodelowac i mysle ze go zrealizuje bo zadnego powaznego projekciku nie mam oprocz szorta:)(troche zaczolem) i kilku malych animacji postaci i modelu twarzy Natali Portman wraz z teksturka i jednego duzego modelu (gitarzysty in Wes Borland from LB style:)) ktory skonczylem ale nie pokaze bo kompozycja sceny jest tak zrypana ze az sie wsydze sam na nia patrzec:D a no i jeszcze strone swoja trza skonczyc:(.Tak wiec **** im wszystkim w **** zrobie sobie to:).Narazie szkic bo przed malowaniem musze troche pocwiczyc zeby to jakos wygladalo:) i sie pomodlic zeby wyszlo.Nie wiem kiedy skoncze malowac ale troche juz zaczolem.
Kris_R Napisano 22 Lipiec 2003 Napisano 22 Lipiec 2003 Zapowiada się ostra jazda z teksturkami, czylo to, co tygrysy lubią najbardziej :) pozdro
Scatmax Napisano 23 Lipiec 2003 Autor Napisano 23 Lipiec 2003 Thx:)A co do teksturek to bedzie ostro oj bedzie postaram sie nie skopac jak to zwykle bywa u mnie jezeli chodzi o tekstury ciala:).Pozdro.
b0ber Napisano 25 Lipiec 2003 Napisano 25 Lipiec 2003 oho patrzac na szkic czuje ze sie niezly wypas szykuje :D
Scatmax Napisano 25 Lipiec 2003 Autor Napisano 25 Lipiec 2003 A Yaha:) full wypas bedzie jak nic:].Dzieki:). EDIT:Ale jednak najpierw robie 3d:) dopiero potem bede malowal a wersji 3d uzyje jako referencji do oswietlenia:).
Rekomendowane odpowiedzi