Valoos Napisano 23 Lipiec 2003 Napisano 23 Lipiec 2003 Dla osób mieszkajacych w poznaniu i okolicach jest praca przy wizualizacji stoisk targowych. O bardzo dobrej znajomości 3D max\'a i Photoshop\'a chyba nie musze wspominać. Praca na miejscu w pracowni. Propozycje prosze wysyłać na: [email protected] (nie wysyłajcie całego portfolio - max. 500Kb)
Robercik Napisano 26 Lipiec 2003 Napisano 26 Lipiec 2003 Dlaczego nie można współpracować przez internet? Będzie taniej i mniej stresowo... A jakie byłyby zarobki? Od wizualizacji czy miesięczne?
Valoos Napisano 27 Lipiec 2003 Autor Napisano 27 Lipiec 2003 Niestety wymagana jest pełna interakcja z projektującym. Bardziej jako zlecenie (do ustalenia z szefową). Adres mailowy do korespondencji już podałem. PS. Ja tylko wizualizuję, a pracy jest ogrom.
Tomasz Kucharz Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 heh - robiłem coś takiego kiedyś dla waszej konkurencji Extend Vision w formie animacji - niestety - albo przez interek albo odpadam PS: nie wiem czy aż tak konieczna jest stała obecność projektanta przy realizacji rozumiem że dostaje konkretny projekt i tak wykonuje swoją robote POZDROWIONKA
KaeMS Napisano 29 Wrzesień 2003 Napisano 29 Wrzesień 2003 Ja bardzo hetnie bym sie tego podjal , nawet jesli wymagaloby to wyjazdu na jakis czas do Poznania ... mam nadzieje , ze moje grafiki sie spodobaja .
KaeMS Napisano 30 Wrzesień 2003 Napisano 30 Wrzesień 2003 No tak , podjalbym sie ... ale juz cztery maile do mnie wrocily z dopiskiem ze nie doszly do adresata : [email protected] co tu nie gra ?
Anonymous Napisano 1 Październik 2003 Napisano 1 Październik 2003 Przepraszam wszystkich ale sprawa już nie aktualna.
KaeMS Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 Adek , zamknij temat ... pracuje juz od miesiaca ,wiec sprawa juz nieaktualna . Powinien to w zasadzie Valoos napisac , ale go wcielo .
Rekomendowane odpowiedzi