ognisty Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 witka, Mam scenke: 2 teapoty (:) ) i jeden odbija sie w drugim i na odwrot :) Otóż chce żeby jeden odbijał się w drugim a drugi nie odbijał się w pierwszym jak wykluczyc odbijanie się jednego biektu w drugim zachowujac jednoczesnie jego wlasciwosci odbijajace? :D jak zamotalem to sorki :> ale moze zrozumiecie o co chodzi ;)
Gość wasyl Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 Moze daj na ten co ma nie odbijac material na nieodbijajacy? //Widac nie zrozumialem ^^
Marcin Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 Moze daj na ten co ma nie odbijac material na nieodbijajacy? no to krotko mowiac by wszystko wyjasnialo ;] ale zecz w tym zeby nie odbijał tylko obiektu obok a reszte tak ja w sumie nie wiem jak to zrobic i jaki masz w tym cel ;]
kozioo Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 o ile nie zamotałes opisu za bardzo to tak chyba:> ppm->properties-> visible to reflection na obiekcie, ktory się nie ma odbijać
ognisty Napisano 19 Grudzień 2005 Autor Napisano 19 Grudzień 2005 ha! o to chodzilo, dzieki kozioo ;) (dlaczego ja na to nie wpadlem? :D) hmmm... chociaz teraz to on się nigdzie nie odbija... a mial tylko na danym obiekcie sie nie odbijac... no ale cóż... ogolnie dzieki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi